Προτεινόμενη διαδρομή
Λυών
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με τρένο για Προμαχώνας
Προμαχώνας
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λυών
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σόφια
Σόφια
Ταξιδέψτε με τρένο για Προμαχώνας
Προμαχώνας
Δείτε τιμές
Λυών
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Γενεύη
Γενεύη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με τρένο για Προμαχώνας
Προμαχώνας
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λυών στο Προμαχώνας;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λυών από το Προμαχώνας και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λυών στο Προμαχώνας, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λυών και Προμαχώνας, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train, SNCF, TGV Lyria, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λυών και Προμαχώνας, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λυών - Προμαχώνας.

Για το ταξίδι σας από το Λυών στο Προμαχώνας, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λυών Προμαχώνας με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Λυών και Προμαχώνας είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Λυών προς Προμαχώνας

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λυών στο Προμαχώνας, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λυών Προμαχώνας με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λυών - Προμαχώνας είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λυών Προμαχώνας

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λυών με το Προμαχώνας, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Προμαχώνας σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λυών στο Προμαχώνας για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λυών Προμαχώνας

Πόλη αναχώρησης
Λυών
Γαλλία
Ρον Αλπ
Πόλη προορισμού
Προμαχώνας
Ελλάδα
Απόσταση
1567 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Λυών Προμαχώνας
Αναζήτηση διαμονής στο Προμαχώνας
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λυών στο Προμαχώνας με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λυών στο Προμαχώνας με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λυών και Προμαχώνας που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train, SNCF, TGV Lyria, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λυών και Προμαχώνας με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λυών και Προμαχώνας

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λυών προς το Προμαχώνας;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λυών και Προμαχώνας είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1567 km μεταξύ Λυών και Προμαχώνας.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λυών προς το Προμαχώνας, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Λυών προς το Προμαχώνας μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Προμαχώνας πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Λυών νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λυών στο Προμαχώνας;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Λυών προς το Προμαχώνας είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Προμαχώνας (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λυών και Προμαχώνας, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Λυών-Προμαχώνας μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λυών προς το Προμαχώνας είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Προμαχώνας για να καλύψουν την απόσταση των 1567 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Λυών στο Προμαχώνας;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Λυών και Προμαχώνας προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Λυών και Προμαχώνας δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Λυών και Προμαχώνας μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λυών στο Προμαχώνας;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Λυών-Προμαχώνας θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Λυών και Προμαχώνας προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λυών-Προμαχώνας μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λυών - Προμαχώνας μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λυών; Πού θα φτάσω στο Προμαχώνας;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λυών

Lyon
Χάρτης
Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette
Χάρτης
Lyon Aéroport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λυών

Lyon-Perrache
Χάρτης
Lyon-Part-Dieu
Χάρτης
Lyon-St-Exupéry-TGV
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λυών

Lyon Saint-Exupery International
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Προμαχώνας

Promachonas
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λυών Προμαχώνας
Αναζήτηση διαμονής στο Προμαχώνας

Πλοία Λυών Προμαχώνας

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Λυών για το Προμαχώνας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λυών - Προμαχώνας στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Λυών και Προμαχώνας. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Λυών και Προμαχώνας και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Προμαχώνας με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Λυών προς το Προμαχώνας, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Τα λιμάνια αναχώρησης και άφιξης για το δρομολόγιο Λυών - Προμαχώνας βρίσκονται στο Λυών και στο Προμαχώνας αντίστοιχα. Τα λιμάνια είναι εύκολα προσβάσιμα με αυτοκίνητο, δημόσιες συγκοινωνίες ή ταξί.

Εταιρείες πλοίων Λυών Προμαχώνας

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λυών Προμαχώνας

Λεωφορείο Λυών Προμαχώνας

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λυών από Προμαχώνας ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Προμαχώνας, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λυών και Προμαχώνας είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Λυών και Προμαχώνας προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λυών-Προμαχώνας ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λυών προς Προμαχώνας στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Λυών Προμαχώνας

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λυών Προμαχώνας

Τρένα Λυών Προμαχώνας

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λυών στο Προμαχώνας. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λυών και Προμαχώνας.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λυών προς το Προμαχώνας τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Λυών στο Προμαχώνας εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Προμαχώνας είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Λυών προς το Προμαχώνας. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Λυών προς Προμαχώνας

Hellenic Train
Hellenic Train
SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λυών Προμαχώνας

Πτήσεις Λυών Προμαχώνας

Αεροπορικές εταιρείες Λυών Προμαχώνας

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Air Malta
Air Malta
Bulgaria Air
Bulgaria Air
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Wizzair
Wizzair
Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Transavia.com France
Transavia.com France
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Λυών Προμαχώνας

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης