Προτεινόμενη διαδρομή
Λυών
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπαστιά με αεροπορικά
Μπαστιά
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λυών
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Νίκαια
Νίκαια
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Μπαστιά
Μπαστιά
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λυών στο Μπαστιά;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λυών από το Μπαστιά και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λυών στο Μπαστιά, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λυών και Μπαστιά, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, TGV Lyria, FlixBus, Blablabus ή Air Corsica), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λυών και Μπαστιά, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λυών - Μπαστιά.

Για το ταξίδι σας από το Λυών στο Μπαστιά, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λυών Μπαστιά με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Λυών και Μπαστιά είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Λυών προς Μπαστιά

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λυών στο Μπαστιά, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λυών Μπαστιά με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λυών - Μπαστιά είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λυών Μπαστιά

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λυών με το Μπαστιά, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπαστιά σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Λυών Μπαστιά

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Λυών και Μπαστιά είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπαστιά με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Λυών είτε στο Μπαστιά.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λυών στο Μπαστιά για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λυών Μπαστιά

Πόλη αναχώρησης
Λυών
Γαλλία
Ρον Αλπ
Πόλη προορισμού
Μπαστιά
Γαλλία
Κορς
Απόσταση
501 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Λυών Μπαστιά
Αναζήτηση διαμονής στο Μπαστιά
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λυών στο Μπαστιά με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λυών στο Μπαστιά με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λυών και Μπαστιά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, TGV Lyria, FlixBus, Blablabus ή Air Corsica, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λυών και Μπαστιά με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λυών και Μπαστιά

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Λυών στο Μπαστιά;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Λυών και Μπαστιά αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Λυών και Μπαστιά μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Μπαστιά.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Λυών στο Μπαστιά;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Λυών και Μπαστιά είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Λυών Μπαστιά. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λυών στο Μπαστιά;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Λυών και Μπαστιά προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λυών-Μπαστιά μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λυών στο Μπαστιά;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Λυών και Μπαστιά είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Λυών-Μπαστιά μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λυών προς το Μπαστιά;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λυών και Μπαστιά είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 501 km μεταξύ Λυών και Μπαστιά.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Λυών Μπαστιά έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λυών; Πού θα φτάσω στο Μπαστιά;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λυών

Lyon
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λυών

Lyon-Part-Dieu
Χάρτης
Lyon-St-Exupéry-TGV
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λυών

Lyon Saint-Exupery International
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Μπαστιά

Bastia - Gare Maritime
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπαστιά

Poretta
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λυών Μπαστιά
Αναζήτηση διαμονής στο Μπαστιά

Πλοία Λυών Μπαστιά

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Λυών και Μπαστιά. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Λυών και Μπαστιά και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Μπαστιά με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Λυών προς το Μπαστιά, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Λυών και Μπαστιά και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λυών και Μπαστιά προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Λυών Μπαστιά

Corsica Ferries
Corsica Ferries
Moby Lines
Moby Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λυών Μπαστιά

Λεωφορείο Λυών Μπαστιά

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λυών-Μπαστιά ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λυών προς Μπαστιά στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Λυών και Μπαστιά προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λυών από Μπαστιά ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μπαστιά, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Λυών Μπαστιά

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λυών Μπαστιά

Τρένα Λυών Μπαστιά

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Λυών και Μπαστιά, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λυών στο Μπαστιά. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λυών και Μπαστιά.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λυών προς το Μπαστιά μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Λυών προς Μπαστιά

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λυών Μπαστιά

Πτήσεις Λυών Μπαστιά

Αεροπορικές εταιρείες Λυών Μπαστιά

Air Corsica
Air Corsica
Air France
Air France
Αναζήτηση για πτήσεις Λυών Μπαστιά

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Λυών Μπαστιά

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λυών και Μπαστιά, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Λυών στο Μπαστιά εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Λυών προς Μπαστιά, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Λυών Μπαστιά

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Λυών Μπαστιά

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης