Προτεινόμενη διαδρομή
Λουξεμβούργο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σπλιτ με αεροπορικά, λεωφορείο
Σπλιτ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λουξεμβούργο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Σπλιτ
Σπλιτ
Δείτε τιμές
Λουξεμβούργο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Βασιλεία
Βασιλεία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σπλιτ
Σπλιτ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λουξεμβούργο στο Σπλιτ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λουξεμβούργο από το Σπλιτ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λουξεμβούργο στο Σπλιτ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λουξεμβούργο και Σπλιτ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SBB CFF FFS, Blablabus, FlixBus, Flibco ή Germania Flug), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λουξεμβούργο και Σπλιτ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λουξεμβούργο - Σπλιτ.

Για το ταξίδι σας από το Λουξεμβούργο στο Σπλιτ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λουξεμβούργο προς Σπλιτ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λουξεμβούργο στο Σπλιτ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λουξεμβούργο Σπλιτ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λουξεμβούργο - Σπλιτ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λουξεμβούργο Σπλιτ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λουξεμβούργο με το Σπλιτ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σπλιτ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λουξεμβούργο στο Σπλιτ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λουξεμβούργο Σπλιτ

Πόλη αναχώρησης
Λουξεμβούργο
Λουξεμβούργο
Πόλη προορισμού
Σπλιτ
Κροατία
Σπλιτ-Δαλματία
Απόσταση
1039 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Λουξεμβούργο Σπλιτ
Αναζήτηση διαμονής στο Σπλιτ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λουξεμβούργο στο Σπλιτ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λουξεμβούργο στο Σπλιτ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λουξεμβούργο και Σπλιτ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SBB CFF FFS, Blablabus, FlixBus, Flibco ή Germania Flug, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λουξεμβούργο και Σπλιτ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λουξεμβούργο και Σπλιτ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λουξεμβούργο στο Σπλιτ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Λουξεμβούργο-Σπλιτ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Λουξεμβούργο προς το Σπλιτ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λουξεμβούργο - Σπλιτ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λουξεμβούργο-Σπλιτ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λουξεμβούργο προς το Σπλιτ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λουξεμβούργο προς το Σπλιτ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λουξεμβούργο και Σπλιτ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1039 km μεταξύ Λουξεμβούργο και Σπλιτ.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Σπλιτ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Λουξεμβούργο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Λουξεμβούργο Σπλιτ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λουξεμβούργο στο Σπλιτ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λουξεμβούργο και Σπλιτ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Λουξεμβούργο και Σπλιτ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λουξεμβούργο προς το Σπλιτ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Σπλιτ για να καλύψουν την απόσταση των 1039 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Λουξεμβούργο-Σπλιτ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λουξεμβούργο; Πού θα φτάσω στο Σπλιτ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λουξεμβούργο

Luxembourg central (Parking)
Χάρτης
Luxembourg Kirchberg, Rue Alphonse Weicker
Χάρτης
Luxembourg P&R Bouillon
Χάρτης
Luxembourg Gare
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λουξεμβούργο

Luxembourg
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λουξεμβούργο

Luxembourg
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Σπλιτ

Split
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Σπλιτ

Split
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λουξεμβούργο Σπλιτ
Αναζήτηση διαμονής στο Σπλιτ

Λεωφορείο Λουξεμβούργο Σπλιτ

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λουξεμβούργο από Σπλιτ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Σπλιτ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λουξεμβούργο-Σπλιτ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λουξεμβούργο προς Σπλιτ στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λουξεμβούργο και Σπλιτ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Λουξεμβούργο και Σπλιτ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Λουξεμβούργο Σπλιτ

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Flibco
Flibco
IC Bus
IC Bus
ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λουξεμβούργο Σπλιτ

Τρένα Λουξεμβούργο Σπλιτ

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λουξεμβούργο προς το Σπλιτ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λουξεμβούργο προς το Σπλιτ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Λουξεμβούργο προς το Σπλιτ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Λουξεμβούργο και Σπλιτ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Λουξεμβούργο προς Σπλιτ

SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λουξεμβούργο Σπλιτ

Πτήσεις Λουξεμβούργο Σπλιτ

Αεροπορικές εταιρείες Λουξεμβούργο Σπλιτ

Germania Flug
Germania Flug
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Luxair
Luxair
Lufthansa
Lufthansa
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Germanwings
Germanwings
Niki Airlines
Niki Airlines
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Λουξεμβούργο Σπλιτ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης