Προτεινόμενη διαδρομή
Λουξεμβούργο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Λυών
Λυών
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Αβινιόν
Αβινιόν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λουξεμβούργο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αβινιόν με λεωφορείο, Carpooling, τρένο
Αβινιόν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λουξεμβούργο στο Αβινιόν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λουξεμβούργο από το Αβινιόν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λουξεμβούργο στο Αβινιόν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λουξεμβούργο και Αβινιόν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, Eurostar, TGV Lyria, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λουξεμβούργο και Αβινιόν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λουξεμβούργο - Αβινιόν.

Για το ταξίδι σας από το Λουξεμβούργο στο Αβινιόν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λουξεμβούργο προς Αβινιόν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λουξεμβούργο στο Αβινιόν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λουξεμβούργο Αβινιόν με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λουξεμβούργο - Αβινιόν είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λουξεμβούργο Αβινιόν

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λουξεμβούργο με το Αβινιόν, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αβινιόν σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Λουξεμβούργο Αβινιόν

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Λουξεμβούργο και Αβινιόν είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Αβινιόν με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Λουξεμβούργο είτε στο Αβινιόν.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λουξεμβούργο στο Αβινιόν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λουξεμβούργο Αβινιόν

Πόλη αναχώρησης
Λουξεμβούργο
Λουξεμβούργο
Πόλη προορισμού
Αβινιόν
Γαλλία
Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή
Απόσταση
638 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, Carpooling και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Λουξεμβούργο Αβινιόν
Αναζήτηση διαμονής στο Αβινιόν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λουξεμβούργο στο Αβινιόν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λουξεμβούργο στο Αβινιόν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λουξεμβούργο και Αβινιόν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, Eurostar, TGV Lyria, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λουξεμβούργο και Αβινιόν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λουξεμβούργο και Αβινιόν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λουξεμβούργο προς το Αβινιόν;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λουξεμβούργο και Αβινιόν είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 638 km μεταξύ Λουξεμβούργο και Αβινιόν.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λουξεμβούργο προς το Αβινιόν, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Αβινιόν πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Λουξεμβούργο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Λουξεμβούργο προς το Αβινιόν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λουξεμβούργο στο Αβινιόν;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Λουξεμβούργο προς το Αβινιόν είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Λουξεμβούργο και Αβινιόν προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λουξεμβούργο-Αβινιόν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λουξεμβούργο - Αβινιόν μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λουξεμβούργο στο Αβινιόν;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λουξεμβούργο και Αβινιόν, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Λουξεμβούργο προς το Αβινιόν είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Αβινιόν (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Λουξεμβούργο-Αβινιόν μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λουξεμβούργο προς το Αβινιόν είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Αβινιόν για να καλύψουν την απόσταση των 638 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Λουξεμβούργο στο Αβινιόν;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Λουξεμβούργο και Αβινιόν είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Λουξεμβούργο προς το Αβινιόν είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Λουξεμβούργο Αβινιόν. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λουξεμβούργο; Πού θα φτάσω στο Αβινιόν;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λουξεμβούργο

Luxembourg central (Parking)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λουξεμβούργο

Luxembourg
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λουξεμβούργο

Luxembourg
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Αβινιόν

Avignon
Χάρτης
Avignon - Le Pontet
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Αβινιόν

Avignon-Centre
Χάρτης
Avignon-TGV
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λουξεμβούργο Αβινιόν
Αναζήτηση διαμονής στο Αβινιόν

Λεωφορείο Λουξεμβούργο Αβινιόν

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λουξεμβούργο από Αβινιόν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Αβινιόν, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λουξεμβούργο-Αβινιόν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λουξεμβούργο προς Αβινιόν στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λουξεμβούργο και Αβινιόν είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λουξεμβούργο και Αβινιόν συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Αβινιόν για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Λουξεμβούργο Αβινιόν

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λουξεμβούργο Αβινιόν

Τρένα Λουξεμβούργο Αβινιόν

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λουξεμβούργο προς το Αβινιόν τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λουξεμβούργο προς το Αβινιόν μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Λουξεμβούργο και Αβινιόν, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Λουξεμβούργο προς το Αβινιόν, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Λουξεμβούργο προς Αβινιόν

SNCF
SNCF
Eurostar
Eurostar
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λουξεμβούργο Αβινιόν

Πτήσεις Λουξεμβούργο Αβινιόν

Αεροπορικές εταιρείες Λουξεμβούργο Αβινιόν

Chalair
Chalair
Αναζήτηση για πτήσεις Λουξεμβούργο Αβινιόν

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Λουξεμβούργο Αβινιόν

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Λουξεμβούργο και Αβινιόν. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Λουξεμβούργο και Αβινιόν εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Λουξεμβούργο προς το Αβινιόν εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Λουξεμβούργο Αβινιόν

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Λουξεμβούργο Αβινιόν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης