Προτεινόμενη διαδρομή
Λονδίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Παλέρμο με αεροπορικά
Παλέρμο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Παλέρμο
Παλέρμο
Δείτε τιμές
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Παλέρμο
Παλέρμο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λονδίνο στο Παλέρμο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λονδίνο από το Παλέρμο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λονδίνο στο Παλέρμο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Παλέρμο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Eurostar, FlixBus, Eurolines ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Παλέρμο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λονδίνο - Παλέρμο.

Για το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Παλέρμο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λονδίνο προς Παλέρμο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λονδίνο στο Παλέρμο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λονδίνο Παλέρμο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λονδίνο - Παλέρμο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λονδίνο Παλέρμο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λονδίνο με το Παλέρμο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Παλέρμο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λονδίνο στο Παλέρμο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λονδίνο Παλέρμο

Πόλη αναχώρησης
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Παλέρμο
Ιταλία
Σικελία
Απόσταση
1823 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Παλέρμο
Αναζήτηση διαμονής στο Παλέρμο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Παλέρμο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Παλέρμο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λονδίνο και Παλέρμο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Eurostar, FlixBus, Eurolines ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λονδίνο και Παλέρμο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λονδίνο και Παλέρμο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λονδίνο στο Παλέρμο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Λονδίνο προς το Παλέρμο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Παλέρμο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λονδίνο προς το Παλέρμο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Παλέρμο για να καλύψουν την απόσταση των 1823 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λονδίνο στο Παλέρμο;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Λονδίνο και Παλέρμο προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λονδίνο - Παλέρμο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λονδίνο προς το Παλέρμο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λονδίνο προς το Παλέρμο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Λονδίνο προς το Παλέρμο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Λονδίνο; Πού θα φτάσω στο Παλέρμο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λονδίνο

London Victoria Coach Station
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λονδίνο

London St Pancras
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λονδίνο

Gatwick
Χάρτης
Heathrow
Χάρτης
Luton
Χάρτης
Stansted
Χάρτης
London City
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Παλέρμο

Palermo (Sicily)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Παλέρμο

Palermo Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Παλέρμο

Punta Raisi
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Παλέρμο
Αναζήτηση διαμονής στο Παλέρμο

Λεωφορείο Λονδίνο Παλέρμο

Τα λεωφορεία μεταξύ Λονδίνο και Παλέρμο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λονδίνο από Παλέρμο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Παλέρμο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Λονδίνο-Παλέρμο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Λονδίνο Παλέρμο

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λονδίνο Παλέρμο

Τρένα Λονδίνο Παλέρμο

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λονδίνο στο Παλέρμο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λονδίνο και Παλέρμο.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Λονδίνο προς το Παλέρμο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Λονδίνο και Παλέρμο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Λονδίνο προς Παλέρμο

Trenitalia
Trenitalia
Eurostar
Eurostar
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λονδίνο Παλέρμο

Πτήσεις Λονδίνο Παλέρμο

Αεροπορικές εταιρείες Λονδίνο Παλέρμο

Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Easyjet
Easyjet
Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
British Airways
British Airways
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Thomas Cook Airlines UK
Thomas Cook Airlines UK
Thomson Airways
Thomson Airways
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Air One
Air One
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Volotea
Volotea
Fly Hermes
Fly Hermes
Jetairfly
Jetairfly
XL Airways France
XL Airways France
Αναζήτηση για πτήσεις Λονδίνο Παλέρμο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης