Προτεινόμενη διαδρομή
Λονδίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βελιγράδι με αεροπορικά, λεωφορείο
Βελιγράδι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βελιγράδι
Βελιγράδι
Δείτε τιμές
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Βελιγράδι
Βελιγράδι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λονδίνο στο Βελιγράδι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λονδίνο από το Βελιγράδι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λονδίνο στο Βελιγράδι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Βελιγράδι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurostar, FlixBus, IC Bus, Eurolines ή Belavia), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Βελιγράδι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λονδίνο - Βελιγράδι.

Για το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Βελιγράδι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λονδίνο προς Βελιγράδι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λονδίνο στο Βελιγράδι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λονδίνο Βελιγράδι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λονδίνο - Βελιγράδι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λονδίνο Βελιγράδι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λονδίνο με το Βελιγράδι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βελιγράδι σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λονδίνο στο Βελιγράδι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λονδίνο Βελιγράδι

Πόλη αναχώρησης
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Βελιγράδι
Σερβία
Απόσταση
1692 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Βελιγράδι
Αναζήτηση διαμονής στο Βελιγράδι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Βελιγράδι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Βελιγράδι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λονδίνο και Βελιγράδι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurostar, FlixBus, IC Bus, Eurolines ή Belavia, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λονδίνο και Βελιγράδι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λονδίνο και Βελιγράδι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λονδίνο στο Βελιγράδι;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Λονδίνο προς το Βελιγράδι είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βελιγράδι (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Λονδίνο-Βελιγράδι μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λονδίνο στο Βελιγράδι;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Λονδίνο και Βελιγράδι προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λονδίνο-Βελιγράδι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λονδίνο προς το Βελιγράδι;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λονδίνο και Βελιγράδι είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1692 km μεταξύ Λονδίνο και Βελιγράδι.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Λονδίνο προς το Βελιγράδι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Λονδίνο; Πού θα φτάσω στο Βελιγράδι;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λονδίνο

London Victoria Coach Station
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λονδίνο

London St Pancras
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λονδίνο

Gatwick
Χάρτης
Heathrow
Χάρτης
Luton
Χάρτης
London City
Χάρτης
Stansted
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βελιγράδι

Belgrade
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βελιγράδι

Beograd
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Βελιγράδι
Αναζήτηση διαμονής στο Βελιγράδι

Λεωφορείο Λονδίνο Βελιγράδι

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Λονδίνο-Βελιγράδι. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λονδίνο και Βελιγράδι συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βελιγράδι για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Λονδίνο και Βελιγράδι προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Λονδίνο Βελιγράδι

FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λονδίνο Βελιγράδι

Τρένα Λονδίνο Βελιγράδι

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Λονδίνο προς το Βελιγράδι. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Λονδίνο στο Βελιγράδι εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βελιγράδι είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λονδίνο προς το Βελιγράδι τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Λονδίνο προς Βελιγράδι

Eurostar
Eurostar
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λονδίνο Βελιγράδι

Πτήσεις Λονδίνο Βελιγράδι

Αεροπορικές εταιρείες Λονδίνο Βελιγράδι

Belavia
Belavia
Air Serbia
Air Serbia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Wizzair
Wizzair
BA CityFlyer
BA CityFlyer
FlyBE
FlyBE
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Air Berlin
Air Berlin
Darwin Airline
Darwin Airline
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Thomas Cook Airlines UK
Thomas Cook Airlines UK
Bulgaria Air
Bulgaria Air
Ryanair
Ryanair
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Eurowings
Eurowings
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Niki Airlines
Niki Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Λονδίνο Βελιγράδι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης