Προτεινόμενη διαδρομή
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Πόρτσμουθ
Πόρτσμουθ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Μπιλμπάο
Μπιλμπάο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πόρτσμουθ
Πόρτσμουθ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λισσαβώνα στο Πόρτσμουθ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λισσαβώνα από το Πόρτσμουθ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λισσαβώνα στο Πόρτσμουθ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Southern Railways, South West Trains, National Express, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λισσαβώνα - Πόρτσμουθ.

Για το ταξίδι σας από το Λισσαβώνα στο Πόρτσμουθ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λισσαβώνα Πόρτσμουθ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Λισσαβώνα προς Πόρτσμουθ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λισσαβώνα στο Πόρτσμουθ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λισσαβώνα Πόρτσμουθ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λισσαβώνα - Πόρτσμουθ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λισσαβώνα Πόρτσμουθ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λισσαβώνα με το Πόρτσμουθ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πόρτσμουθ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λισσαβώνα στο Πόρτσμουθ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λισσαβώνα Πόρτσμουθ

Πόλη αναχώρησης
Λισσαβώνα
Πορτογαλία
Πόλη προορισμού
Πόρτσμουθ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
1487 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Λισσαβώνα Πόρτσμουθ
Αναζήτηση διαμονής στο Πόρτσμουθ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λισσαβώνα στο Πόρτσμουθ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λισσαβώνα στο Πόρτσμουθ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Southern Railways, South West Trains, National Express, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λισσαβώνα προς το Πόρτσμουθ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λισσαβώνα προς το Πόρτσμουθ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1487 km μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Πόρτσμουθ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Λισσαβώνα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Λισσαβώνα προς το Πόρτσμουθ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λισσαβώνα στο Πόρτσμουθ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Λισσαβώνα προς το Πόρτσμουθ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Πόρτσμουθ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λισσαβώνα προς το Πόρτσμουθ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πόρτσμουθ για να καλύψουν την απόσταση των 1487 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Λισσαβώνα-Πόρτσμουθ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Λισσαβώνα στο Πόρτσμουθ;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λισσαβώνα στο Πόρτσμουθ;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Λισσαβώνα-Πόρτσμουθ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λισσαβώνα - Πόρτσμουθ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λισσαβώνα-Πόρτσμουθ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λισσαβώνα; Πού θα φτάσω στο Πόρτσμουθ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λισσαβώνα

Lisboa Oriente
Χάρτης
Lisboa - Sete Rios
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λισσαβώνα

Lisboa Humberto Delgado
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Πόρτσμουθ

Portsmouth Continental Ferry Terminal
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πόρτσμουθ

Portsmouth
Χάρτης
Southsea
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Πόρτσμουθ

Fratton
Χάρτης
Portsmouth & Southsea
Χάρτης
Portsmouth Harbour
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λισσαβώνα Πόρτσμουθ
Αναζήτηση διαμονής στο Πόρτσμουθ

Πλοία Λισσαβώνα Πόρτσμουθ

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Λισσαβώνα για το Πόρτσμουθ μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λισσαβώνα - Πόρτσμουθ στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Λισσαβώνα προς το Πόρτσμουθ, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Πόρτσμουθ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Λισσαβώνα Πόρτσμουθ

Brittany Ferries
Brittany Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λισσαβώνα Πόρτσμουθ

Λεωφορείο Λισσαβώνα Πόρτσμουθ

Τα λεωφορεία μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πόρτσμουθ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λισσαβώνα από Πόρτσμουθ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Πόρτσμουθ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Λισσαβώνα-Πόρτσμουθ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Λισσαβώνα Πόρτσμουθ

National Express
National Express
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λισσαβώνα Πόρτσμουθ

Τρένα Λισσαβώνα Πόρτσμουθ

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λισσαβώνα προς το Πόρτσμουθ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Λισσαβώνα στο Πόρτσμουθ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Πόρτσμουθ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Λισσαβώνα προς το Πόρτσμουθ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λισσαβώνα στο Πόρτσμουθ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λισσαβώνα και Πόρτσμουθ.

Εταιρείες τρένων από Λισσαβώνα προς Πόρτσμουθ

Southern Railways
Southern Railways
South West Trains
South West Trains
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λισσαβώνα Πόρτσμουθ

Πτήσεις Λισσαβώνα Πόρτσμουθ

Αεροπορικές εταιρείες Λισσαβώνα Πόρτσμουθ

TAP Portugal
TAP Portugal
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Λισσαβώνα Πόρτσμουθ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης