Προτεινόμενη διαδρομή
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βαλένθια με αεροπορικά, τρένο
Βαλένθια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Βαλένθια
Βαλένθια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λισσαβώνα στο Βαλένθια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λισσαβώνα από το Βαλένθια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λισσαβώνα στο Βαλένθια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λισσαβώνα και Βαλένθια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, Comboios de Portugal CP, Blablabus, FlixBus ή ALSA), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λισσαβώνα και Βαλένθια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λισσαβώνα - Βαλένθια.

Για το ταξίδι σας από το Λισσαβώνα στο Βαλένθια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λισσαβώνα προς Βαλένθια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λισσαβώνα στο Βαλένθια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λισσαβώνα Βαλένθια με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λισσαβώνα - Βαλένθια είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λισσαβώνα Βαλένθια

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λισσαβώνα με το Βαλένθια, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βαλένθια σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Λισσαβώνα Βαλένθια

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Λισσαβώνα και Βαλένθια είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βαλένθια με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Λισσαβώνα είτε στο Βαλένθια.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λισσαβώνα στο Βαλένθια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λισσαβώνα Βαλένθια

Πόλη αναχώρησης
Λισσαβώνα
Πορτογαλία
Πόλη προορισμού
Βαλένθια
Ισπανία
Κοινότητας της Βαλένθια
Απόσταση
760 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Λισσαβώνα Βαλένθια
Αναζήτηση διαμονής στο Βαλένθια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λισσαβώνα στο Βαλένθια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λισσαβώνα στο Βαλένθια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λισσαβώνα και Βαλένθια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, Comboios de Portugal CP, Blablabus, FlixBus ή ALSA, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λισσαβώνα και Βαλένθια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λισσαβώνα και Βαλένθια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λισσαβώνα στο Βαλένθια;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Λισσαβώνα ή του Βαλένθια βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λισσαβώνα - Βαλένθια μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λισσαβώνα στο Βαλένθια;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Λισσαβώνα προς το Βαλένθια είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βαλένθια (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λισσαβώνα προς το Βαλένθια είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βαλένθια για να καλύψουν την απόσταση των 760 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λισσαβώνα προς το Βαλένθια;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λισσαβώνα προς το Βαλένθια, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Λισσαβώνα προς το Βαλένθια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Λισσαβώνα στο Βαλένθια;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Λισσαβώνα προς το Βαλένθια είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λισσαβώνα; Πού θα φτάσω στο Βαλένθια;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λισσαβώνα

Lisboa Oriente
Χάρτης
Lisboa Sete Rios
Χάρτης
Lisboa - Sete Rios
Χάρτης
Lisboa - Aeroporto - Aeroporto De Lisboa
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λισσαβώνα

Lisboa-Oriente
Χάρτης
Lisboa-Santa Apolónia
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λισσαβώνα

Lisboa Humberto Delgado
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βαλένθια

Valencia Sant Isidre
Χάρτης
Valencia-Estacio Del Nord
Χάρτης
Valencia-Joaquim Sorolla
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βαλένθια

Valencia
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λισσαβώνα Βαλένθια
Αναζήτηση διαμονής στο Βαλένθια

Λεωφορείο Λισσαβώνα Βαλένθια

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λισσαβώνα-Βαλένθια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λισσαβώνα προς Βαλένθια στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λισσαβώνα και Βαλένθια συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βαλένθια για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Λισσαβώνα-Βαλένθια συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Λισσαβώνα Βαλένθια

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λισσαβώνα Βαλένθια

Τρένα Λισσαβώνα Βαλένθια

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λισσαβώνα στο Βαλένθια. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λισσαβώνα και Βαλένθια.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Λισσαβώνα στο Βαλένθια εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βαλένθια είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λισσαβώνα προς το Βαλένθια μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Λισσαβώνα προς Βαλένθια

Renfe
Renfe
Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λισσαβώνα Βαλένθια

Πτήσεις Λισσαβώνα Βαλένθια

Αεροπορικές εταιρείες Λισσαβώνα Βαλένθια

Air Europa
Air Europa
Iberia
Iberia
TAP Portugal
TAP Portugal
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Λισσαβώνα Βαλένθια

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Λισσαβώνα Βαλένθια

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Λισσαβώνα στο Βαλένθια εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Λισσαβώνα προς Βαλένθια, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Λισσαβώνα προς το Βαλένθια εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Λισσαβώνα Βαλένθια

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Λισσαβώνα Βαλένθια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης