Προτεινόμενη διαδρομή
Λιλ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο για Ταλίν
Ταλίν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λιλ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ταλίν
Ταλίν
Δείτε τιμές
Λιλ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Ταλίν
Ταλίν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λιλ στο Ταλίν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λιλ από το Ταλίν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λιλ στο Ταλίν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λιλ και Ταλίν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Eurolines, Air Baltic, SAS - Scandinavian Airlines ή FlyBE), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λιλ και Ταλίν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λιλ - Ταλίν.

Για το ταξίδι σας από το Λιλ στο Ταλίν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λιλ Ταλίν με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Λιλ και Ταλίν είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Λιλ προς Ταλίν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λιλ στο Ταλίν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Λιλ Ταλίν

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λιλ με το Ταλίν, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ταλίν σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λιλ στο Ταλίν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λιλ Ταλίν

Πόλη αναχώρησης
Λιλ
Γαλλία
Nord-Pas de Calais
Πόλη προορισμού
Ταλίν
Εσθονία
Απόσταση
1681 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Λιλ Ταλίν
Αναζήτηση διαμονής στο Ταλίν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λιλ στο Ταλίν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λιλ στο Ταλίν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λιλ και Ταλίν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Eurolines, Air Baltic, SAS - Scandinavian Airlines ή FlyBE, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λιλ και Ταλίν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λιλ και Ταλίν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λιλ στο Ταλίν;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λιλ και Ταλίν, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Λιλ προς το Ταλίν είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ταλίν (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Λιλ-Ταλίν μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λιλ προς το Ταλίν είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ταλίν για να καλύψουν την απόσταση των 1681 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Λιλ στο Ταλίν;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Λιλ και Ταλίν προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Άνεση Το πλοίο Λιλ-Ταλίν προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ταλίν από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Λιλ και Ταλίν δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Λιλ και Ταλίν μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ταλίν.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λιλ προς το Ταλίν;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λιλ και Ταλίν είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1681 km μεταξύ Λιλ και Ταλίν.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λιλ προς το Ταλίν, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ταλίν πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Λιλ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Λιλ προς το Ταλίν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Λιλ; Πού θα φτάσω στο Ταλίν;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λιλ

Lille Europe
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ταλίν

Tallinn Terminal A
Χάρτης
Tallinn Terminal D
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ταλίν

Tallinn
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ταλίν

Ulemiste
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λιλ Ταλίν
Αναζήτηση διαμονής στο Ταλίν

Πλοία Λιλ Ταλίν

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Λιλ και Ταλίν, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Λιλ και Ταλίν. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Λιλ και Ταλίν και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ταλίν με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Λιλ για το Ταλίν μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λιλ - Ταλίν στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Λιλ προς το Ταλίν, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Λιλ Ταλίν

Viking Line
Viking Line
St. Peter Line
St. Peter Line
Tallink
Tallink
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λιλ Ταλίν

Λεωφορείο Λιλ Ταλίν

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λιλ από Ταλίν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ταλίν, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λιλ-Ταλίν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λιλ προς Ταλίν στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λιλ και Ταλίν είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Λιλ-Ταλίν, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Λιλ Ταλίν

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λιλ Ταλίν

Πτήσεις Λιλ Ταλίν

Αεροπορικές εταιρείες Λιλ Ταλίν

Air Baltic
Air Baltic
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
FlyBE
FlyBE
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Λιλ Ταλίν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης