Προτεινόμενη διαδρομή
Λιβόρνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ίνσμπρουκ με Carpooling, λεωφορείο
Ίνσμπρουκ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λιβόρνο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Φλωρεντία
Φλωρεντία
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο για Ίνσμπρουκ
Ίνσμπρουκ
Δείτε τιμές
Λιβόρνο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ίνσμπρουκ
Ίνσμπρουκ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λιβόρνο στο Ίνσμπρουκ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λιβόρνο από το Ίνσμπρουκ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λιβόρνο στο Ίνσμπρουκ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λιβόρνο και Ίνσμπρουκ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, ÖBB, Russian Railways, FlixBus ή Hellö), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λιβόρνο και Ίνσμπρουκ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λιβόρνο - Ίνσμπρουκ.

Για το ταξίδι σας από το Λιβόρνο στο Ίνσμπρουκ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λιβόρνο προς Ίνσμπρουκ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λιβόρνο στο Ίνσμπρουκ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λιβόρνο Ίνσμπρουκ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λιβόρνο - Ίνσμπρουκ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Λιβόρνο Ίνσμπρουκ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Λιβόρνο και Ίνσμπρουκ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ίνσμπρουκ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Λιβόρνο είτε στο Ίνσμπρουκ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λιβόρνο στο Ίνσμπρουκ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λιβόρνο Ίνσμπρουκ

Πόλη αναχώρησης
Λιβόρνο
Ιταλία
Τοσκάνη
Πόλη προορισμού
Ίνσμπρουκ
Αυστρία
Τιρόλο
Απόσταση
421 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Λιβόρνο Ίνσμπρουκ
Αναζήτηση διαμονής στο Ίνσμπρουκ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λιβόρνο στο Ίνσμπρουκ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λιβόρνο στο Ίνσμπρουκ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λιβόρνο και Ίνσμπρουκ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, ÖBB, Russian Railways, FlixBus ή Hellö, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λιβόρνο και Ίνσμπρουκ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λιβόρνο και Ίνσμπρουκ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λιβόρνο στο Ίνσμπρουκ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Λιβόρνο και Ίνσμπρουκ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λιβόρνο - Ίνσμπρουκ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Λιβόρνο στο Ίνσμπρουκ;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Λιβόρνο προς το Ίνσμπρουκ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λιβόρνο στο Ίνσμπρουκ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λιβόρνο και Ίνσμπρουκ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λιβόρνο προς το Ίνσμπρουκ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ίνσμπρουκ για να καλύψουν την απόσταση των 421 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λιβόρνο; Πού θα φτάσω στο Ίνσμπρουκ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λιβόρνο

Livorno Stazione FS
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λιβόρνο

Livorno Centrale
Χάρτης
Quercianella-Sonnino
Χάρτης
Antignano
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ίνσμπρουκ

Innsbruck Südbahnstraße
Χάρτης
Innsbruck
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ίνσμπρουκ

Innsbruck
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λιβόρνο Ίνσμπρουκ
Αναζήτηση διαμονής στο Ίνσμπρουκ

Λεωφορείο Λιβόρνο Ίνσμπρουκ

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λιβόρνο και Ίνσμπρουκ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λιβόρνο-Ίνσμπρουκ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λιβόρνο προς Ίνσμπρουκ στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Λιβόρνο-Ίνσμπρουκ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Λιβόρνο Ίνσμπρουκ

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λιβόρνο Ίνσμπρουκ

Τρένα Λιβόρνο Ίνσμπρουκ

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Λιβόρνο και Ίνσμπρουκ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λιβόρνο προς το Ίνσμπρουκ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Λιβόρνο και Ίνσμπρουκ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Λιβόρνο προς Ίνσμπρουκ

Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Russian Railways
Russian Railways
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λιβόρνο Ίνσμπρουκ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Λιβόρνο Ίνσμπρουκ

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λιβόρνο και Ίνσμπρουκ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Λιβόρνο στο Ίνσμπρουκ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Λιβόρνο προς Ίνσμπρουκ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Λιβόρνο Ίνσμπρουκ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Λιβόρνο Ίνσμπρουκ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης