Προτεινόμενη διαδρομή
Ληντς
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Σιβιταβέκια
Σιβιταβέκια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ληντς
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σιβιταβέκια
Σιβιταβέκια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ληντς στο Σιβιταβέκια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ληντς από το Σιβιταβέκια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ληντς στο Σιβιταβέκια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ληντς και Σιβιταβέκια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, SitBus, Monarch Airlines, Ryanair ή Grimaldi Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ληντς και Σιβιταβέκια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ληντς - Σιβιταβέκια.

Για το ταξίδι σας από το Ληντς στο Σιβιταβέκια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ληντς Σιβιταβέκια με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ληντς και Σιβιταβέκια είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ληντς προς Σιβιταβέκια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ληντς στο Σιβιταβέκια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ληντς Σιβιταβέκια με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ληντς - Σιβιταβέκια είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ληντς Σιβιταβέκια

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ληντς με το Σιβιταβέκια, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σιβιταβέκια σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ληντς στο Σιβιταβέκια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ληντς Σιβιταβέκια

Πόλη αναχώρησης
Ληντς
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Σιβιταβέκια
Ιταλία
Λάτιο
Απόσταση
1632 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ληντς Σιβιταβέκια
Αναζήτηση διαμονής στο Σιβιταβέκια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ληντς στο Σιβιταβέκια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ληντς στο Σιβιταβέκια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ληντς και Σιβιταβέκια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, SitBus, Monarch Airlines, Ryanair ή Grimaldi Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ληντς και Σιβιταβέκια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ληντς και Σιβιταβέκια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ληντς προς το Σιβιταβέκια;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ληντς προς το Σιβιταβέκια, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ληντς και Σιβιταβέκια είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1632 km μεταξύ Ληντς και Σιβιταβέκια.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ληντς προς το Σιβιταβέκια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Σιβιταβέκια πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ληντς νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ληντς στο Σιβιταβέκια;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ληντς προς το Σιβιταβέκια είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Σιβιταβέκια (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ληντς και Σιβιταβέκια, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ληντς προς το Σιβιταβέκια είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Σιβιταβέκια για να καλύψουν την απόσταση των 1632 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Ληντς-Σιβιταβέκια μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ληντς στο Σιβιταβέκια;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Ληντς-Σιβιταβέκια θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Ληντς και Σιβιταβέκια προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ληντς - Σιβιταβέκια μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ληντς-Σιβιταβέκια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ληντς στο Σιβιταβέκια;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Ληντς και Σιβιταβέκια προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ληντς και Σιβιταβέκια δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ληντς και Σιβιταβέκια μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ληντς; Πού θα φτάσω στο Σιβιταβέκια;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ληντς

Leeds-Bradford
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Σιβιταβέκια

Civitavecchia
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Σιβιταβέκια

Civitavecchia Porto
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Σιβιταβέκια

Civitavecchia
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ληντς Σιβιταβέκια
Αναζήτηση διαμονής στο Σιβιταβέκια

Πλοία Ληντς Σιβιταβέκια

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ληντς για το Σιβιταβέκια μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ληντς - Σιβιταβέκια στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Ληντς προς Σιβιταβέκια ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ληντς προς το Σιβιταβέκια, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ληντς και Σιβιταβέκια και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ληντς και Σιβιταβέκια. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Εταιρείες πλοίων Ληντς Σιβιταβέκια

Grimaldi Lines
Grimaldi Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ληντς Σιβιταβέκια

Λεωφορείο Ληντς Σιβιταβέκια

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ληντς-Σιβιταβέκια συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ληντς και Σιβιταβέκια συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σιβιταβέκια για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ληντς-Σιβιταβέκια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ληντς προς Σιβιταβέκια στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ληντς και Σιβιταβέκια προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Ληντς Σιβιταβέκια

SitBus
SitBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ληντς Σιβιταβέκια

Τρένα Ληντς Σιβιταβέκια

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ληντς προς το Σιβιταβέκια μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ληντς στο Σιβιταβέκια εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Σιβιταβέκια είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Ληντς και Σιβιταβέκια είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Ληντς προς το Σιβιταβέκια, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Ληντς προς Σιβιταβέκια

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ληντς Σιβιταβέκια

Πτήσεις Ληντς Σιβιταβέκια

Αεροπορικές εταιρείες Ληντς Σιβιταβέκια

Monarch Airlines
Monarch Airlines
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Ληντς Σιβιταβέκια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης