Προτεινόμενη διαδρομή
Ληντς
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βαλένθια με αεροπορικά
Βαλένθια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ληντς
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αλικάντε
Αλικάντε
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βαλένθια
Βαλένθια
Δείτε τιμές
Ληντς
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βαλένθια
Βαλένθια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ληντς στο Βαλένθια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ληντς από το Βαλένθια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ληντς στο Βαλένθια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ληντς και Βαλένθια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, East Coast, East Midlands Trains, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ληντς και Βαλένθια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ληντς - Βαλένθια.

Για το ταξίδι σας από το Ληντς στο Βαλένθια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ληντς προς Βαλένθια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ληντς στο Βαλένθια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ληντς Βαλένθια με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ληντς - Βαλένθια είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ληντς Βαλένθια

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ληντς με το Βαλένθια, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βαλένθια σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ληντς στο Βαλένθια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ληντς Βαλένθια

Πόλη αναχώρησης
Ληντς
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Βαλένθια
Ισπανία
Κοινότητας της Βαλένθια
Απόσταση
1596 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ληντς Βαλένθια
Αναζήτηση διαμονής στο Βαλένθια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ληντς στο Βαλένθια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ληντς στο Βαλένθια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ληντς και Βαλένθια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, East Coast, East Midlands Trains, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ληντς και Βαλένθια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ληντς και Βαλένθια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ληντς στο Βαλένθια;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Ληντς και Βαλένθια προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ληντς ή του Βαλένθια βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ληντς - Βαλένθια μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ληντς-Βαλένθια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ληντς στο Βαλένθια;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ληντς και Βαλένθια, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ληντς προς το Βαλένθια είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βαλένθια (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ληντς προς το Βαλένθια είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βαλένθια για να καλύψουν την απόσταση των 1596 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Ληντς-Βαλένθια μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ληντς προς το Βαλένθια;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ληντς προς το Βαλένθια, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ληντς και Βαλένθια είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1596 km μεταξύ Ληντς και Βαλένθια.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βαλένθια πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ληντς νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ληντς προς το Βαλένθια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Ληντς; Πού θα φτάσω στο Βαλένθια;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ληντς

Leeds (Kirkgate)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ληντς

Leeds
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ληντς

Leeds-Bradford
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βαλένθια

Valencia
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βαλένθια

Valencia-Estacio Del Nord
Χάρτης
Valencia-Joaquim Sorolla
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βαλένθια

Valencia
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ληντς Βαλένθια
Αναζήτηση διαμονής στο Βαλένθια

Λεωφορείο Ληντς Βαλένθια

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ληντς από Βαλένθια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βαλένθια, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ληντς και Βαλένθια είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ληντς-Βαλένθια, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ληντς-Βαλένθια. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Ληντς Βαλένθια

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ληντς Βαλένθια

Τρένα Ληντς Βαλένθια

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ληντς προς το Βαλένθια μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ληντς προς το Βαλένθια τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ληντς στο Βαλένθια εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βαλένθια είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ληντς και Βαλένθια, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Ληντς προς Βαλένθια

Renfe
Renfe
East Coast
East Coast
East Midlands Trains
East Midlands Trains
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ληντς Βαλένθια

Πτήσεις Ληντς Βαλένθια

Αεροπορικές εταιρείες Ληντς Βαλένθια

Iberia
Iberia
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Ryanair
Ryanair
Jet2.com
Jet2.com
British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Ληντς Βαλένθια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης