Προτεινόμενη διαδρομή
Λειψία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με αεροπορικά
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λειψία
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Erfurt
Erfurt
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Δείτε τιμές
Λειψία
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λειψία στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λειψία από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λειψία στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λειψία και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixTrain, FlixBus, ADAC PostBus ή Germanwings), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λειψία και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λειψία - Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια.

Για το ταξίδι σας από το Λειψία στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λειψία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Λειψία και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Λειψία προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λειψία στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λειψία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λειψία - Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λειψία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λειψία με το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λειψία στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λειψία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πόλη αναχώρησης
Λειψία
Γερμανία
Σαξονία
Πόλη προορισμού
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
3465 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Λειψία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Αναζήτηση διαμονής στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λειψία στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λειψία στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λειψία και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixTrain, FlixBus, ADAC PostBus ή Germanwings, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λειψία και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λειψία και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λειψία στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λειψία και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Λειψία-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λειψία προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λειψία και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 3465 km μεταξύ Λειψία και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Λειψία νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λειψία στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Λειψία προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λειψία-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Λειψία στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Λειψία και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λειψία; Πού θα φτάσω στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λειψία

Leipzig central station
Χάρτης
Leipzig, Hauptbahnhof, Goethestraße
Χάρτης
Leipzig Messe
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λειψία

Leipzig Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λειψία

Leipzig-Halle
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

la Luz
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Gran Canaria
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λειψία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Αναζήτηση διαμονής στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πλοία Λειψία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Λειψία και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Λειψία και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Λειψία για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λειψία - Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Λειψία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea
Naviera Armas
Naviera Armas
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λειψία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Λεωφορείο Λειψία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λειψία και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λειψία-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λειψία προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Λειψία-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Λειψία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λειψία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Τρένα Λειψία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Λειψία στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λειψία προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Λειψία προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Λειψία προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λειψία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πτήσεις Λειψία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Αεροπορικές εταιρείες Λειψία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Air Berlin
Air Berlin
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Eurowings
Eurowings
TUIfly
TUIfly
SunExpress Germany
SunExpress Germany
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Ryanair
Germania
Germania
Binter Canarias
Binter Canarias
Luxair
Luxair
Transavia.com
Transavia.com
NAYSA
NAYSA
Αναζήτηση για πτήσεις Λειψία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης