Προτεινόμενη διαδρομή
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ναντ με αεροπορικά
Ναντ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ναντ
Ναντ
Δείτε τιμές
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπιλμπάο
Μπιλμπάο
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Ναντ
Ναντ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Ναντ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια από το Ναντ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Ναντ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ναντ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Blablabus, FlixBus, Air Nostrum, Transavia.com France ή Vueling Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ναντ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια - Ναντ.

Για το ταξίδι σας από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Ναντ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ναντ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ναντ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς Ναντ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Ναντ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ναντ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με το Ναντ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ναντ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Ναντ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ναντ

Πόλη αναχώρησης
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Πόλη προορισμού
Ναντ
Γαλλία
Περιοχή του Λίγηρα
Απόσταση
2437 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ναντ
Αναζήτηση διαμονής στο Ναντ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Ναντ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Ναντ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ναντ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Blablabus, FlixBus, Air Nostrum, Transavia.com France ή Vueling Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ναντ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ναντ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Ναντ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ναντ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2437 km μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ναντ.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ναντ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Ναντ;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ναντ αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ναντ μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ναντ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Ναντ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ναντ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια-Ναντ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια; Πού θα φτάσω στο Ναντ;

Λιμένες αναχώρησης στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

la Luz
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Gran Canaria
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ναντ

Nantes - La Haluchère
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ναντ

Nantes Atlantique
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ναντ
Αναζήτηση διαμονής στο Ναντ

Πλοία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ναντ

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ναντ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ναντ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ναντ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ναντ. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Ναντ, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ναντ και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ναντ

Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea
Naviera Armas
Naviera Armas
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ναντ

Λεωφορείο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ναντ

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ναντ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ναντ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ναντ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια-Ναντ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ναντ

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ναντ

Πτήσεις Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ναντ

Αεροπορικές εταιρείες Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ναντ

Air Nostrum
Air Nostrum
Transavia.com France
Transavia.com France
Vueling Airlines
Vueling Airlines
bmi Regional
bmi Regional
Cityjet
Cityjet
FlyBE
FlyBE
Easyjet
Easyjet
TAP Portugal
TAP Portugal
Air Europa
Air Europa
Iberia
Iberia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Ryanair
Thomson Airways
Thomson Airways
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Thomas Cook Airlines UK
Thomas Cook Airlines UK
British Airways
British Airways
TACV
TACV
Binter Canarias
Binter Canarias
Niki Airlines
Niki Airlines
Volotea
Volotea
Αναζήτηση για πτήσεις Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ναντ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης