Προτεινόμενη διαδρομή
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κοπενχάγη με αεροπορικά
Κοπενχάγη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αμβούργο
Αμβούργο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Δείτε τιμές
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βρέμη
Βρέμη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Κοπενχάγη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια από το Κοπενχάγη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Κοπενχάγη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Κοπενχάγη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Danske StatsBaner (DSB), Deutsche Bahn, Eurolines, FlixBus ή SAS - Scandinavian Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Κοπενχάγη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια - Κοπενχάγη.

Για το ταξίδι σας από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Κοπενχάγη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς Κοπενχάγη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Κοπενχάγη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Κοπενχάγη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια - Κοπενχάγη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Κοπενχάγη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με το Κοπενχάγη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κοπενχάγη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Κοπενχάγη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Κοπενχάγη

Πόλη αναχώρησης
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Πόλη προορισμού
Κοπενχάγη
Δανία
Απόσταση
3785 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Κοπενχάγη
Αναζήτηση διαμονής στο Κοπενχάγη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Κοπενχάγη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Κοπενχάγη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Κοπενχάγη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Danske StatsBaner (DSB), Deutsche Bahn, Eurolines, FlixBus ή SAS - Scandinavian Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Κοπενχάγη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Κοπενχάγη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Κοπενχάγη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Κοπενχάγη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 3785 km μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Κοπενχάγη.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Κοπενχάγη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Κοπενχάγη;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Κοπενχάγη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια-Κοπενχάγη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Κοπενχάγη;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Κοπενχάγη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια-Κοπενχάγη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια; Πού θα φτάσω στο Κοπενχάγη;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Gran Canaria
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κοπενχάγη

Kobenhavn
Χάρτης
Köbenhavns Lufthavn
Χάρτης
Köbenhavn Ingerslevsgade
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κοπενχάγη

København H
Χάρτης
Valby St.
Χάρτης
Copenhagen
Χάρτης
Österport
Χάρτης
Nørreport St.
Χάρτης
Ny Ellebjerg St.
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κοπενχάγη

Copenhagen
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Κοπενχάγη
Αναζήτηση διαμονής στο Κοπενχάγη

Λεωφορείο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Κοπενχάγη

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια από Κοπενχάγη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Κοπενχάγη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Κοπενχάγη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Κοπενχάγη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Κοπενχάγη

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Κοπενχάγη

Τρένα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Κοπενχάγη

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Κοπενχάγη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Κοπενχάγη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Κοπενχάγη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Κοπενχάγη.

Εταιρείες τρένων από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς Κοπενχάγη

Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Κοπενχάγη

Πτήσεις Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Κοπενχάγη

Αεροπορικές εταιρείες Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Κοπενχάγη

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Easyjet
Easyjet
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
British Airways
British Airways
Ryanair
Ryanair
Air Berlin
Air Berlin
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
TUIfly
TUIfly
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Thomas Cook Airlines UK
Thomas Cook Airlines UK
Thomson Airways
Thomson Airways
Iberia
Iberia
Transavia.com France
Transavia.com France
Cimber Air
Cimber Air
Germania
Germania
Αναζήτηση για πτήσεις Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Κοπενχάγη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης