Προτεινόμενη διαδρομή
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ελσίνκι με αεροπορικά
Ελσίνκι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ελσίνκι
Ελσίνκι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Ελσίνκι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια από το Ελσίνκι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Ελσίνκι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ελσίνκι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Air Berlin, Finnair, Norwegian Air Shuttle, Tallink ή St. Peter Line), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ελσίνκι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια - Ελσίνκι.

Για το ταξίδι σας από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Ελσίνκι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ελσίνκι με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ελσίνκι είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ελσίνκι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με το Ελσίνκι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ελσίνκι σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Ελσίνκι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ελσίνκι

Πόλη αναχώρησης
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Πόλη προορισμού
Ελσίνκι
Φινλανδία
Απόσταση
4667 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ελσίνκι
Αναζήτηση διαμονής στο Ελσίνκι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Ελσίνκι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Ελσίνκι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ελσίνκι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Air Berlin, Finnair, Norwegian Air Shuttle, Tallink ή St. Peter Line, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ελσίνκι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ελσίνκι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Ελσίνκι;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Ελσίνκι, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Ελσίνκι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Ελσίνκι;
Άνεση Το πλοίο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια-Ελσίνκι προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ελσίνκι από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ελσίνκι μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ελσίνκι.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια; Πού θα φτάσω στο Ελσίνκι;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Gran Canaria
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ελσίνκι

Helsinki Hansa Terminal
Χάρτης
Helsinki West Terminal
Χάρτης
Helsinki Katajanokan Terminal
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ελσίνκι

Helsinki-Vantaa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ελσίνκι
Αναζήτηση διαμονής στο Ελσίνκι

Πλοία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ελσίνκι

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ελσίνκι. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ελσίνκι και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ελσίνκι με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ελσίνκι, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ελσίνκι προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ελσίνκι

Tallink
Tallink
St. Peter Line
St. Peter Line
Silja Line
Silja Line
Viking Line
Viking Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ελσίνκι

Πτήσεις Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ελσίνκι

Αεροπορικές εταιρείες Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ελσίνκι

Air Berlin
Air Berlin
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
British Airways
British Airways
Blue1
Blue1
Czech Airlines
Czech Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
NextJet
NextJet
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Eurowings
Eurowings
TUIfly
TUIfly
SunExpress Germany
SunExpress Germany
Ryanair
Ryanair
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Thomas Cook Airlines UK
Thomas Cook Airlines UK
Thomson Airways
Thomson Airways
Easyjet
Easyjet
Iberia
Iberia
Transavia.com France
Transavia.com France
Cimber Air
Cimber Air
Αναζήτηση για πτήσεις Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ελσίνκι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης