Προτεινόμενη διαδρομή
Λίβερπουλ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ταλίν με αεροπορικά
Ταλίν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λίβερπουλ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ταλίν
Ταλίν
Δείτε τιμές
Λίβερπουλ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρίγα
Ρίγα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Ταλίν
Ταλίν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λίβερπουλ στο Ταλίν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λίβερπουλ από το Ταλίν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λίβερπουλ στο Ταλίν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Virgin Trains, FlixBus, National Express, MegaBus ή Air Baltic), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λίβερπουλ - Ταλίν.

Για το ταξίδι σας από το Λίβερπουλ στο Ταλίν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λίβερπουλ Ταλίν με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Λίβερπουλ προς Ταλίν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λίβερπουλ στο Ταλίν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λίβερπουλ Ταλίν με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λίβερπουλ - Ταλίν είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λίβερπουλ Ταλίν

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λίβερπουλ με το Ταλίν, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ταλίν σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λίβερπουλ στο Ταλίν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λίβερπουλ Ταλίν

Πόλη αναχώρησης
Λίβερπουλ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Ταλίν
Εσθονία
Απόσταση
1816 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Λίβερπουλ Ταλίν
Αναζήτηση διαμονής στο Ταλίν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λίβερπουλ στο Ταλίν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λίβερπουλ στο Ταλίν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Virgin Trains, FlixBus, National Express, MegaBus ή Air Baltic, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λίβερπουλ στο Ταλίν;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Λίβερπουλ ή του Ταλίν βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λίβερπουλ - Ταλίν μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λίβερπουλ-Ταλίν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Λίβερπουλ στο Ταλίν;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Λίβερπουλ-Ταλίν προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ταλίν από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ταλίν.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ταλίν.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λίβερπουλ προς το Ταλίν;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λίβερπουλ προς το Ταλίν, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1816 km μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ταλίν πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Λίβερπουλ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Λίβερπουλ προς το Ταλίν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λίβερπουλ στο Ταλίν;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Λίβερπουλ προς το Ταλίν είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ταλίν (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λίβερπουλ προς το Ταλίν είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ταλίν για να καλύψουν την απόσταση των 1816 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Λίβερπουλ-Ταλίν μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λίβερπουλ; Πού θα φτάσω στο Ταλίν;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λίβερπουλ

Liverpool
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λίβερπουλ

Liverpool Lime Street
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λίβερπουλ

Liverpool John Lennon
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ταλίν

Tallinn Terminal A
Χάρτης
Tallinn Terminal D
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ταλίν

Tallinn
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ταλίν

Ulemiste
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λίβερπουλ Ταλίν
Αναζήτηση διαμονής στο Ταλίν

Πλοία Λίβερπουλ Ταλίν

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Λίβερπουλ προς το Ταλίν, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ταλίν με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Λίβερπουλ για το Ταλίν μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λίβερπουλ - Ταλίν στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Λίβερπουλ Ταλίν

Viking Line
Viking Line
St. Peter Line
St. Peter Line
Tallink
Tallink
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λίβερπουλ Ταλίν

Λεωφορείο Λίβερπουλ Ταλίν

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Λίβερπουλ-Ταλίν. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λίβερπουλ-Ταλίν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λίβερπουλ προς Ταλίν στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λίβερπουλ από Ταλίν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ταλίν, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Λίβερπουλ Ταλίν

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λίβερπουλ Ταλίν

Τρένα Λίβερπουλ Ταλίν

Τα τρένα μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λίβερπουλ στο Ταλίν. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λίβερπουλ και Ταλίν.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Λίβερπουλ προς το Ταλίν. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λίβερπουλ προς το Ταλίν μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Λίβερπουλ προς Ταλίν

Virgin Trains
Virgin Trains
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λίβερπουλ Ταλίν

Πτήσεις Λίβερπουλ Ταλίν

Αεροπορικές εταιρείες Λίβερπουλ Ταλίν

Air Baltic
Air Baltic
Ryanair
Ryanair
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
FlyBE
FlyBE
Αναζήτηση για πτήσεις Λίβερπουλ Ταλίν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης