Προτεινόμενη διαδρομή
Κωνσταντινούπολη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μασσαλία με αεροπορικά
Μασσαλία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κωνσταντινούπολη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Νίκαια
Νίκαια
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μασσαλία
Μασσαλία
Δείτε τιμές
Κωνσταντινούπολη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μασσαλία
Μασσαλία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κωνσταντινούπολη στο Μασσαλία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κωνσταντινούπολη από το Μασσαλία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κωνσταντινούπολη στο Μασσαλία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μασσαλία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Thello, SNCF, TGV Lyria, Eurolines ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μασσαλία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κωνσταντινούπολη - Μασσαλία.

Για το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Μασσαλία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κωνσταντινούπολη προς Μασσαλία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κωνσταντινούπολη στο Μασσαλία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κωνσταντινούπολη Μασσαλία με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κωνσταντινούπολη - Μασσαλία είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κωνσταντινούπολη Μασσαλία

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κωνσταντινούπολη με το Μασσαλία, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μασσαλία σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κωνσταντινούπολη στο Μασσαλία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κωνσταντινούπολη Μασσαλία

Πόλη αναχώρησης
Κωνσταντινούπολη
Τουρκία
Πόλη προορισμού
Μασσαλία
Γαλλία
Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή
Απόσταση
1955 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Κωνσταντινούπολη Μασσαλία
Αναζήτηση διαμονής στο Μασσαλία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Μασσαλία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Μασσαλία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μασσαλία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Thello, SNCF, TGV Lyria, Eurolines ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μασσαλία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μασσαλία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κωνσταντινούπολη προς το Μασσαλία;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μασσαλία είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1955 km μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μασσαλία.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κωνσταντινούπολη Μασσαλία έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κωνσταντινούπολη στο Μασσαλία;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μασσαλία είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Κωνσταντινούπολη-Μασσαλία μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κωνσταντινούπολη στο Μασσαλία;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Κωνσταντινούπολη ή του Μασσαλία βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κωνσταντινούπολη-Μασσαλία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κωνσταντινούπολη; Πού θα φτάσω στο Μασσαλία;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κωνσταντινούπολη

Ataturk
Χάρτης
Sabiha Gokcen
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μασσαλία

Marseille
Χάρτης
Marseille - Gare Saint Charles
Χάρτης
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μασσαλία

Marseille-St-Charles
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μασσαλία

Marseille Provence
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κωνσταντινούπολη Μασσαλία
Αναζήτηση διαμονής στο Μασσαλία

Λεωφορείο Κωνσταντινούπολη Μασσαλία

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μασσαλία συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μασσαλία για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κωνσταντινούπολη από Μασσαλία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μασσαλία, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Κωνσταντινούπολη-Μασσαλία. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Κωνσταντινούπολη Μασσαλία

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κωνσταντινούπολη Μασσαλία

Τρένα Κωνσταντινούπολη Μασσαλία

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κωνσταντινούπολη στο Μασσαλία εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μασσαλία είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Κωνσταντινούπολη προς το Μασσαλία. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κωνσταντινούπολη προς το Μασσαλία τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Κωνσταντινούπολη προς Μασσαλία

Thello
Thello
SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κωνσταντινούπολη Μασσαλία

Πτήσεις Κωνσταντινούπολη Μασσαλία

Αεροπορικές εταιρείες Κωνσταντινούπολη Μασσαλία

Alitalia
Alitalia
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Pegasus
Pegasus
Atlasjet
Atlasjet
Air France
Air France
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Meridiana
Meridiana
Twin Jet
Twin Jet
Αναζήτηση για πτήσεις Κωνσταντινούπολη Μασσαλία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης