Προτεινόμενη διαδρομή
Κωνσταντινούπολη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βιέννη με αεροπορικά
Βιέννη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κωνσταντινούπολη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βουδαπέστη
Βουδαπέστη
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Βιέννη
Βιέννη
Δείτε τιμές
Κωνσταντινούπολη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μόναχο
Μόναχο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Βιέννη
Βιέννη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κωνσταντινούπολη στο Βιέννη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κωνσταντινούπολη από το Βιέννη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κωνσταντινούπολη στο Βιέννη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Βιέννη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus ή Hellö), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Βιέννη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κωνσταντινούπολη - Βιέννη.

Για το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Βιέννη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κωνσταντινούπολη προς Βιέννη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κωνσταντινούπολη στο Βιέννη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κωνσταντινούπολη Βιέννη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κωνσταντινούπολη - Βιέννη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κωνσταντινούπολη Βιέννη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κωνσταντινούπολη με το Βιέννη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βιέννη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κωνσταντινούπολη στο Βιέννη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κωνσταντινούπολη Βιέννη

Πόλη αναχώρησης
Κωνσταντινούπολη
Τουρκία
Πόλη προορισμού
Βιέννη
Αυστρία
Βιέννη
Απόσταση
1276 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Κωνσταντινούπολη Βιέννη
Αναζήτηση διαμονής στο Βιέννη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Βιέννη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Βιέννη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Βιέννη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus ή Hellö, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Βιέννη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Βιέννη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κωνσταντινούπολη στο Βιέννη;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Βιέννη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κωνσταντινούπολη-Βιέννη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κωνσταντινούπολη προς το Βιέννη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Βιέννη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1276 km μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Βιέννη.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βιέννη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κωνσταντινούπολη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κωνσταντινούπολη στο Βιέννη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Βιέννη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Κωνσταντινούπολη-Βιέννη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κωνσταντινούπολη; Πού θα φτάσω στο Βιέννη;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κωνσταντινούπολη

Ataturk
Χάρτης
Sabiha Gokcen
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βιέννη

Vienna (central station)
Χάρτης
Vienna VIE
Χάρτης
Vienna Erdberg
Χάρτης
(VIB) Vienna International Busterminal
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βιέννη

Wien Westbahnhof
Χάρτης
Wien Hütteldorf
Χάρτης
Wien Meidling
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βιέννη

Vienna-Schwechat International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κωνσταντινούπολη Βιέννη
Αναζήτηση διαμονής στο Βιέννη

Λεωφορείο Κωνσταντινούπολη Βιέννη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη-Βιέννη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κωνσταντινούπολη προς Βιέννη στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Βιέννη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βιέννη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Κωνσταντινούπολη-Βιέννη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Κωνσταντινούπολη Βιέννη

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κωνσταντινούπολη Βιέννη

Τρένα Κωνσταντινούπολη Βιέννη

Τα τρένα μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Βιέννη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κωνσταντινούπολη προς το Βιέννη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Βιέννη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Κωνσταντινούπολη προς Βιέννη

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κωνσταντινούπολη Βιέννη

Πτήσεις Κωνσταντινούπολη Βιέννη

Αεροπορικές εταιρείες Κωνσταντινούπολη Βιέννη

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Wizzair
Wizzair
Lufthansa
Lufthansa
Sunexpress
Sunexpress
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Onur Air
Onur Air
Niki Airlines
Niki Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Κωνσταντινούπολη Βιέννη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης