Προτεινόμενη διαδρομή
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρέικιαβικ με αεροπορικά
Ρέικιαβικ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, πλοίο για Όσλο
Όσλο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρέικιαβικ
Ρέικιαβικ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κοπενχάγη στο Ρέικιαβικ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κοπενχάγη από το Ρέικιαβικ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κοπενχάγη στο Ρέικιαβικ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Ρέικιαβικ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurolines, FlixBus, Swebus, Icelandair ή SAS - Scandinavian Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Ρέικιαβικ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κοπενχάγη - Ρέικιαβικ.

Για το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Ρέικιαβικ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κοπενχάγη Ρέικιαβικ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κοπενχάγη και Ρέικιαβικ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Κοπενχάγη προς Ρέικιαβικ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κοπενχάγη στο Ρέικιαβικ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Κοπενχάγη Ρέικιαβικ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κοπενχάγη με το Ρέικιαβικ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ρέικιαβικ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κοπενχάγη στο Ρέικιαβικ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κοπενχάγη Ρέικιαβικ

Πόλη αναχώρησης
Κοπενχάγη
Δανία
Πόλη προορισμού
Ρέικιαβικ
Ισλανδία
Απόσταση
2104 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοπενχάγη Ρέικιαβικ
Αναζήτηση διαμονής στο Ρέικιαβικ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Ρέικιαβικ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Ρέικιαβικ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κοπενχάγη και Ρέικιαβικ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurolines, FlixBus, Swebus, Icelandair ή SAS - Scandinavian Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κοπενχάγη και Ρέικιαβικ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κοπενχάγη και Ρέικιαβικ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κοπενχάγη στο Ρέικιαβικ;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Κοπενχάγη και Ρέικιαβικ μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κοπενχάγη στο Ρέικιαβικ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κοπενχάγη προς το Ρέικιαβικ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ρέικιαβικ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Κοπενχάγη-Ρέικιαβικ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κοπενχάγη προς το Ρέικιαβικ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κοπενχάγη και Ρέικιαβικ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2104 km μεταξύ Κοπενχάγη και Ρέικιαβικ.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κοπενχάγη προς το Ρέικιαβικ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Κοπενχάγη; Πού θα φτάσω στο Ρέικιαβικ;

Λιμένες αναχώρησης στο Κοπενχάγη

Copenhagen
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κοπενχάγη

Kobenhavn
Χάρτης
Köbenhavns Lufthavn
Χάρτης
Köbenhavn Ingerslevsgade
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κοπενχάγη

Copenhagen
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ρέικιαβικ

Keflavik International
Χάρτης
Reykjavik Domestic
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοπενχάγη Ρέικιαβικ
Αναζήτηση διαμονής στο Ρέικιαβικ

Πλοία Κοπενχάγη Ρέικιαβικ

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Κοπενχάγη προς το Ρέικιαβικ, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Ρέικιαβικ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κοπενχάγη και Ρέικιαβικ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ρέικιαβικ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Κοπενχάγη και Ρέικιαβικ, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Κοπενχάγη Ρέικιαβικ

DFDS Seaways
DFDS Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κοπενχάγη Ρέικιαβικ

Λεωφορείο Κοπενχάγη Ρέικιαβικ

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κοπενχάγη-Ρέικιαβικ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κοπενχάγη προς Ρέικιαβικ στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κοπενχάγη και Ρέικιαβικ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κοπενχάγη και Ρέικιαβικ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ρέικιαβικ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Κοπενχάγη Ρέικιαβικ

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κοπενχάγη Ρέικιαβικ

Πτήσεις Κοπενχάγη Ρέικιαβικ

Αεροπορικές εταιρείες Κοπενχάγη Ρέικιαβικ

Icelandair
Icelandair
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
WOW Air
WOW Air
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Pakistan International Airlines
Pakistan International Airlines
Wideroe
Wideroe
Atlantic Airways Faroe Islands
Atlantic Airways Faroe Islands
Αναζήτηση για πτήσεις Κοπενχάγη Ρέικιαβικ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης