Προτεινόμενη διαδρομή
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κέμπριτζ με αεροπορικά
Κέμπριτζ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Κέμπριτζ
Κέμπριτζ
Δείτε τιμές
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο για Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κέμπριτζ
Κέμπριτζ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κοπενχάγη στο Κέμπριτζ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κοπενχάγη από το Κέμπριτζ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κοπενχάγη στο Κέμπριτζ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Κέμπριτζ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (First Capital Connect, Greater Anglia, CrossCountry, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Κέμπριτζ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κοπενχάγη - Κέμπριτζ.

Για το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Κέμπριτζ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κοπενχάγη προς Κέμπριτζ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κοπενχάγη στο Κέμπριτζ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κοπενχάγη Κέμπριτζ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κοπενχάγη - Κέμπριτζ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κοπενχάγη Κέμπριτζ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κοπενχάγη με το Κέμπριτζ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κέμπριτζ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κοπενχάγη Κέμπριτζ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κοπενχάγη και Κέμπριτζ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κέμπριτζ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κοπενχάγη είτε στο Κέμπριτζ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κοπενχάγη στο Κέμπριτζ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κοπενχάγη Κέμπριτζ

Πόλη αναχώρησης
Κοπενχάγη
Δανία
Πόλη προορισμού
Κέμπριτζ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
899 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοπενχάγη Κέμπριτζ
Αναζήτηση διαμονής στο Κέμπριτζ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Κέμπριτζ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Κέμπριτζ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κοπενχάγη και Κέμπριτζ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η First Capital Connect, Greater Anglia, CrossCountry, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κοπενχάγη και Κέμπριτζ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κοπενχάγη και Κέμπριτζ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κοπενχάγη στο Κέμπριτζ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κοπενχάγη προς το Κέμπριτζ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κέμπριτζ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κοπενχάγη και Κέμπριτζ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Κοπενχάγη-Κέμπριτζ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κοπενχάγη προς το Κέμπριτζ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κέμπριτζ για να καλύψουν την απόσταση των 899 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κοπενχάγη στο Κέμπριτζ;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Κοπενχάγη στο Κέμπριτζ είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Κοπενχάγη προς το Κέμπριτζ.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κοπενχάγη προς το Κέμπριτζ μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Κοπενχάγη στο Κέμπριτζ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κοπενχάγη προς το Κέμπριτζ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κοπενχάγη και Κέμπριτζ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 899 km μεταξύ Κοπενχάγη και Κέμπριτζ.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κοπενχάγη προς το Κέμπριτζ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κοπενχάγη προς το Κέμπριτζ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κοπενχάγη Κέμπριτζ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κοπενχάγη στο Κέμπριτζ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κοπενχάγη και Κέμπριτζ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Κοπενχάγη προς το Κέμπριτζ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κοπενχάγη-Κέμπριτζ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κοπενχάγη - Κέμπριτζ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κοπενχάγη; Πού θα φτάσω στο Κέμπριτζ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κοπενχάγη

Köbenhavn Ingerslevsgade
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κοπενχάγη

Copenhagen
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κοπενχάγη

Copenhagen
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κέμπριτζ

Cambridge
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κέμπριτζ

Cambridge
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κέμπριτζ

Cambridge
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοπενχάγη Κέμπριτζ
Αναζήτηση διαμονής στο Κέμπριτζ

Λεωφορείο Κοπενχάγη Κέμπριτζ

Τα λεωφορεία μεταξύ Κοπενχάγη και Κέμπριτζ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κοπενχάγη-Κέμπριτζ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κοπενχάγη προς Κέμπριτζ στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Κοπενχάγη-Κέμπριτζ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Κοπενχάγη-Κέμπριτζ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Κοπενχάγη Κέμπριτζ

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κοπενχάγη Κέμπριτζ

Τρένα Κοπενχάγη Κέμπριτζ

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κοπενχάγη προς το Κέμπριτζ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κοπενχάγη προς το Κέμπριτζ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Κοπενχάγη προς το Κέμπριτζ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα τρένα μεταξύ Κοπενχάγη και Κέμπριτζ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Κοπενχάγη προς Κέμπριτζ

First Capital Connect
First Capital Connect
Greater Anglia
Greater Anglia
CrossCountry
CrossCountry
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κοπενχάγη Κέμπριτζ

Πτήσεις Κοπενχάγη Κέμπριτζ

Αεροπορικές εταιρείες Κοπενχάγη Κέμπριτζ

Darwin Airline
Darwin Airline
KLM
KLM
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Κοπενχάγη Κέμπριτζ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κοπενχάγη Κέμπριτζ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κοπενχάγη στο Κέμπριτζ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Κοπενχάγη προς Κέμπριτζ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Κοπενχάγη και Κέμπριτζ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κοπενχάγη και Κέμπριτζ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κοπενχάγη Κέμπριτζ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κοπενχάγη Κέμπριτζ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης