Προτεινόμενη διαδρομή
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ίνσμπρουκ με αεροπορικά, λεωφορείο, τρένο
Ίνσμπρουκ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, αεροπορικά για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Ίνσμπρουκ
Ίνσμπρουκ
Δείτε τιμές
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά για Μόναχο
Μόναχο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ίνσμπρουκ
Ίνσμπρουκ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κοπενχάγη στο Ίνσμπρουκ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κοπενχάγη από το Ίνσμπρουκ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κοπενχάγη στο Ίνσμπρουκ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Ίνσμπρουκ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, Hellö, FlixBus ή IC Bus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Ίνσμπρουκ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κοπενχάγη - Ίνσμπρουκ.

Για το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Ίνσμπρουκ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κοπενχάγη προς Ίνσμπρουκ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κοπενχάγη στο Ίνσμπρουκ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κοπενχάγη - Ίνσμπρουκ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κοπενχάγη με το Ίνσμπρουκ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ίνσμπρουκ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κοπενχάγη και Ίνσμπρουκ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ίνσμπρουκ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κοπενχάγη είτε στο Ίνσμπρουκ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κοπενχάγη στο Ίνσμπρουκ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ

Πόλη αναχώρησης
Κοπενχάγη
Δανία
Πόλη προορισμού
Ίνσμπρουκ
Αυστρία
Τιρόλο
Απόσταση
939 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά, λεωφορείο και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ
Αναζήτηση διαμονής στο Ίνσμπρουκ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Ίνσμπρουκ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Ίνσμπρουκ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κοπενχάγη και Ίνσμπρουκ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, Hellö, FlixBus ή IC Bus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κοπενχάγη και Ίνσμπρουκ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κοπενχάγη και Ίνσμπρουκ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κοπενχάγη στο Ίνσμπρουκ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Κοπενχάγη προς το Ίνσμπρουκ.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Κοπενχάγη και Ίνσμπρουκ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Κοπενχάγη στο Ίνσμπρουκ.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κοπενχάγη προς το Ίνσμπρουκ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κοπενχάγη προς το Ίνσμπρουκ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κοπενχάγη και Ίνσμπρουκ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 939 km μεταξύ Κοπενχάγη και Ίνσμπρουκ.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ίνσμπρουκ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κοπενχάγη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κοπενχάγη στο Ίνσμπρουκ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Κοπενχάγη-Ίνσμπρουκ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Κοπενχάγη ή του Ίνσμπρουκ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κοπενχάγη - Ίνσμπρουκ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κοπενχάγη-Ίνσμπρουκ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κοπενχάγη στο Ίνσμπρουκ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κοπενχάγη και Ίνσμπρουκ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κοπενχάγη και Ίνσμπρουκ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κοπενχάγη προς το Ίνσμπρουκ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ίνσμπρουκ για να καλύψουν την απόσταση των 939 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Κοπενχάγη-Ίνσμπρουκ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κοπενχάγη; Πού θα φτάσω στο Ίνσμπρουκ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κοπενχάγη

Köbenhavn Ingerslevsgade
Χάρτης
Kobenhavn
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κοπενχάγη

Copenhagen
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κοπενχάγη

Copenhagen
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ίνσμπρουκ

Innsbruck
Χάρτης
Innsbruck Südbahnstraße
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ίνσμπρουκ

Innsbruck
Χάρτης
Innsbruck Westbahnhof
Χάρτης
Innsbruck Allerheiligenhöfe
Χάρτης
Innsbruck Hötting
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ίνσμπρουκ

Kranebitten
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ
Αναζήτηση διαμονής στο Ίνσμπρουκ

Λεωφορείο Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κοπενχάγη-Ίνσμπρουκ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κοπενχάγη και Ίνσμπρουκ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κοπενχάγη και Ίνσμπρουκ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κοπενχάγη-Ίνσμπρουκ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κοπενχάγη προς Ίνσμπρουκ στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ

Τρένα Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κοπενχάγη στο Ίνσμπρουκ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ίνσμπρουκ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κοπενχάγη στο Ίνσμπρουκ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κοπενχάγη και Ίνσμπρουκ.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κοπενχάγη και Ίνσμπρουκ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κοπενχάγη προς το Ίνσμπρουκ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Κοπενχάγη προς Ίνσμπρουκ

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ

Πτήσεις Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ

Αεροπορικές εταιρείες Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κοπενχάγη και Ίνσμπρουκ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Κοπενχάγη και Ίνσμπρουκ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Κοπενχάγη προς το Ίνσμπρουκ εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κοπενχάγη Ίνσμπρουκ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης