Προτεινόμενη διαδρομή
Κολωνία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χάγη με λεωφορείο, Carpooling
Χάγη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κολωνία
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ουτρέχτη
Ουτρέχτη
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο για Χάγη
Χάγη
Δείτε τιμές
Κολωνία
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βρυξέλλες
Βρυξέλλες
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Χάγη
Χάγη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κολωνία στο Χάγη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κολωνία από το Χάγη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κολωνία στο Χάγη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κολωνία και Χάγη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Nederlandse Spoorwegen NS, Deutsche Bahn, Thalys, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κολωνία και Χάγη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κολωνία - Χάγη.

Για το ταξίδι σας από το Κολωνία στο Χάγη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κολωνία προς Χάγη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κολωνία στο Χάγη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κολωνία Χάγη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κολωνία - Χάγη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κολωνία Χάγη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κολωνία και Χάγη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Χάγη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κολωνία είτε στο Χάγη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κολωνία στο Χάγη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κολωνία Χάγη

Πόλη αναχώρησης
Κολωνία
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Χάγη
Ολλανδία
Απόσταση
223 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Κολωνία Χάγη
Αναζήτηση διαμονής στο Χάγη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κολωνία στο Χάγη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κολωνία στο Χάγη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κολωνία και Χάγη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Nederlandse Spoorwegen NS, Deutsche Bahn, Thalys, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κολωνία και Χάγη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κολωνία και Χάγη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κολωνία στο Χάγη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κολωνία προς το Χάγη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Χάγη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Κολωνία-Χάγη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κολωνία στο Χάγη;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κολωνία και Χάγη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κολωνία-Χάγη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κολωνία στο Χάγη;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Κολωνία στο Χάγη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κολωνία προς το Χάγη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κολωνία; Πού θα φτάσω στο Χάγη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κολωνία

Cologne South Airport
Χάρτης
Koln
Χάρτης
Köln-Deutz
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κολωνία

Köln Hbf
Χάρτης
Köln/Bonn Flughafen
Χάρτης
Köln Messe/Deutz
Χάρτης
Köln-Ehrenfeld
Χάρτης
Köln-Mülheim
Χάρτης
Köln Geldernstr/Parkgürtel
Χάρτης
Köln Süd
Χάρτης
Köln-Chorweiler
Χάρτης
Köln-Chorweiler Nord
Χάρτης
Köln-Dellbrück
Χάρτης
Köln Hansaring
Χάρτης
Köln-Longerich
Χάρτης
Köln Volkhovener Weg
Χάρτης
Köln-Blumenberg
Χάρτης
Köln-Buchforst
Χάρτης
Köln-Holweide
Χάρτης
Köln-Nippes
Χάρτης
Köln-Stammheim
Χάρτης
Köln-Worringen
Χάρτης
None
None

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Χάγη

Den Haag
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Χάγη

Den Haag Centraal
Χάρτης
Den Haag HS
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κολωνία Χάγη
Αναζήτηση διαμονής στο Χάγη

Λεωφορείο Κολωνία Χάγη

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κολωνία-Χάγη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κολωνία και Χάγη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Χάγη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κολωνία και Χάγη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Κολωνία Χάγη

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κολωνία Χάγη

Τρένα Κολωνία Χάγη

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κολωνία στο Χάγη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Χάγη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κολωνία και Χάγη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κολωνία προς το Χάγη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Κολωνία προς Χάγη

Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Thalys
Thalys
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κολωνία Χάγη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κολωνία Χάγη

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κολωνία και Χάγη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Κολωνία και Χάγη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Κολωνία προς το Χάγη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κολωνία Χάγη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κολωνία Χάγη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης