Προτεινόμενη διαδρομή
Κολωνία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λουξεμβούργο με Carpooling, λεωφορείο
Λουξεμβούργο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κολωνία
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Trier
Trier
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λουξεμβούργο
Λουξεμβούργο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κολωνία στο Λουξεμβούργο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κολωνία από το Λουξεμβούργο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κολωνία στο Λουξεμβούργο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κολωνία και Λουξεμβούργο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CFL, Deutsche Bahn, Blablacar, IC Bus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κολωνία και Λουξεμβούργο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κολωνία - Λουξεμβούργο.

Για το ταξίδι σας από το Κολωνία στο Λουξεμβούργο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κολωνία προς Λουξεμβούργο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κολωνία στο Λουξεμβούργο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κολωνία Λουξεμβούργο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κολωνία - Λουξεμβούργο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κολωνία Λουξεμβούργο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κολωνία και Λουξεμβούργο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Λουξεμβούργο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κολωνία είτε στο Λουξεμβούργο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κολωνία στο Λουξεμβούργο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κολωνία Λουξεμβούργο

Πόλη αναχώρησης
Κολωνία
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Λουξεμβούργο
Λουξεμβούργο
Απόσταση
159 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κολωνία Λουξεμβούργο
Αναζήτηση διαμονής στο Λουξεμβούργο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κολωνία στο Λουξεμβούργο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κολωνία στο Λουξεμβούργο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κολωνία και Λουξεμβούργο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CFL, Deutsche Bahn, Blablacar, IC Bus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κολωνία και Λουξεμβούργο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κολωνία και Λουξεμβούργο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κολωνία στο Λουξεμβούργο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κολωνία προς το Λουξεμβούργο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λουξεμβούργο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Κολωνία-Λουξεμβούργο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κολωνία στο Λουξεμβούργο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κολωνία και Λουξεμβούργο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κολωνία-Λουξεμβούργο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κολωνία στο Λουξεμβούργο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Κολωνία προς το Λουξεμβούργο.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Κολωνία στο Λουξεμβούργο.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κολωνία; Πού θα φτάσω στο Λουξεμβούργο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κολωνία

Cologne South Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κολωνία

Köln Hbf
Χάρτης
Köln Messe/Deutz
Χάρτης
Köln Süd
Χάρτης
Köln West
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λουξεμβούργο

Luxembourg Gare
Χάρτης
Luxembourg central (Parking)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λουξεμβούργο

Cents, Halte CFL
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κολωνία Λουξεμβούργο
Αναζήτηση διαμονής στο Λουξεμβούργο

Λεωφορείο Κολωνία Λουξεμβούργο

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κολωνία-Λουξεμβούργο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κολωνία προς Λουξεμβούργο στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κολωνία και Λουξεμβούργο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λουξεμβούργο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κολωνία από Λουξεμβούργο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λουξεμβούργο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Κολωνία Λουξεμβούργο

IC Bus
IC Bus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κολωνία Λουξεμβούργο

Τρένα Κολωνία Λουξεμβούργο

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κολωνία στο Λουξεμβούργο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κολωνία και Λουξεμβούργο.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κολωνία στο Λουξεμβούργο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λουξεμβούργο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κολωνία προς το Λουξεμβούργο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Κολωνία προς Λουξεμβούργο

CFL
CFL
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κολωνία Λουξεμβούργο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κολωνία Λουξεμβούργο

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Κολωνία προς το Λουξεμβούργο εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Κολωνία και Λουξεμβούργο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κολωνία Λουξεμβούργο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κολωνία Λουξεμβούργο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης