Προτεινόμενη διαδρομή
Κολωνία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Καβάλα
Καβάλα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κολωνία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Γκρατς
Γκρατς
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Καβάλα
Καβάλα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κολωνία στο Καβάλα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κολωνία από το Καβάλα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κολωνία στο Καβάλα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κολωνία και Καβάλα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, ADAC PostBus ή Onebus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κολωνία και Καβάλα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κολωνία - Καβάλα.

Για το ταξίδι σας από το Κολωνία στο Καβάλα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κολωνία προς Καβάλα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κολωνία στο Καβάλα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κολωνία Καβάλα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κολωνία - Καβάλα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κολωνία Καβάλα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κολωνία με το Καβάλα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Καβάλα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κολωνία στο Καβάλα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κολωνία Καβάλα

Πόλη αναχώρησης
Κολωνία
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Καβάλα
Ελλάδα
Απόσταση
1741 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κολωνία Καβάλα
Αναζήτηση διαμονής στο Καβάλα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κολωνία στο Καβάλα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κολωνία στο Καβάλα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κολωνία και Καβάλα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, ADAC PostBus ή Onebus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κολωνία και Καβάλα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κολωνία και Καβάλα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κολωνία στο Καβάλα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κολωνία προς το Καβάλα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Καβάλα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κολωνία και Καβάλα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κολωνία προς το Καβάλα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Καβάλα για να καλύψουν την απόσταση των 1741 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Κολωνία-Καβάλα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κολωνία προς το Καβάλα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κολωνία προς το Καβάλα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κολωνία και Καβάλα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1741 km μεταξύ Κολωνία και Καβάλα.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κολωνία προς το Καβάλα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κολωνία Καβάλα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κολωνία στο Καβάλα;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κολωνία και Καβάλα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Κολωνία ή του Καβάλα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κολωνία - Καβάλα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κολωνία-Καβάλα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κολωνία; Πού θα φτάσω στο Καβάλα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κολωνία

Koln
Χάρτης
Köln-Deutz
Χάρτης
Cologne South Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κολωνία

Köln Hbf
Χάρτης
Köln/Bonn Flughafen
Χάρτης
Köln Messe/Deutz
Χάρτης
Köln-Ehrenfeld
Χάρτης
Köln-Mülheim
Χάρτης
Köln Geldernstr/Parkgürtel
Χάρτης
Köln Süd
Χάρτης
Köln-Chorweiler
Χάρτης
Köln-Chorweiler Nord
Χάρτης
Köln-Dellbrück
Χάρτης
Köln Hansaring
Χάρτης
Köln-Longerich
Χάρτης
Köln Volkhovener Weg
Χάρτης
Köln-Blumenberg
Χάρτης
Köln-Buchforst
Χάρτης
Köln-Holweide
Χάρτης
Köln-Nippes
Χάρτης
Köln-Stammheim
Χάρτης
Köln-Worringen
Χάρτης
None
None

Αεροδρόμια άφιξης στο Καβάλα

Megas Alexandros
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κολωνία Καβάλα
Αναζήτηση διαμονής στο Καβάλα

Λεωφορείο Κολωνία Καβάλα

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κολωνία-Καβάλα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κολωνία προς Καβάλα στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κολωνία και Καβάλα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Καβάλα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κολωνία από Καβάλα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Καβάλα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κολωνία και Καβάλα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Κολωνία Καβάλα

ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κολωνία Καβάλα

Τρένα Κολωνία Καβάλα

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Κολωνία προς το Καβάλα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κολωνία στο Καβάλα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Καβάλα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Κολωνία προς το Καβάλα, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κολωνία προς το Καβάλα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Κολωνία προς Καβάλα

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κολωνία Καβάλα

Πτήσεις Κολωνία Καβάλα

Αεροπορικές εταιρείες Κολωνία Καβάλα

Eurowings
Eurowings
Niki Airlines
Niki Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Κολωνία Καβάλα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης