Προτεινόμενη διαδρομή
Κοΐμπρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ορλεάνη με λεωφορείο, Carpooling
Ορλεάνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κοΐμπρα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Τουρ
Τουρ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ορλεάνη
Ορλεάνη
Δείτε τιμές
Κοΐμπρα
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ορλεάνη
Ορλεάνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κοΐμπρα στο Ορλεάνη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κοΐμπρα από το Ορλεάνη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κοΐμπρα στο Ορλεάνη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κοΐμπρα και Ορλεάνη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, Eurolines, FlixBus, Blablabus ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κοΐμπρα και Ορλεάνη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κοΐμπρα - Ορλεάνη.

Για το ταξίδι σας από το Κοΐμπρα στο Ορλεάνη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κοΐμπρα προς Ορλεάνη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κοΐμπρα στο Ορλεάνη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κοΐμπρα Ορλεάνη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κοΐμπρα - Ορλεάνη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κοΐμπρα στο Ορλεάνη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κοΐμπρα Ορλεάνη

Πόλη αναχώρησης
Κοΐμπρα
Πορτογαλία
Πόλη προορισμού
Ορλεάνη
Γαλλία
Σαντρ-Βαλ ντε Λουάρ
Απόσταση
1187 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοΐμπρα Ορλεάνη
Αναζήτηση διαμονής στο Ορλεάνη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοΐμπρα στο Ορλεάνη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοΐμπρα στο Ορλεάνη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κοΐμπρα και Ορλεάνη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, Eurolines, FlixBus, Blablabus ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κοΐμπρα και Ορλεάνη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κοΐμπρα και Ορλεάνη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κοΐμπρα στο Ορλεάνη;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Κοΐμπρα προς το Ορλεάνη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κοΐμπρα - Ορλεάνη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κοΐμπρα στο Ορλεάνη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κοΐμπρα και Ορλεάνη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κοΐμπρα προς το Ορλεάνη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ορλεάνη για να καλύψουν την απόσταση των 1187 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κοΐμπρα; Πού θα φτάσω στο Ορλεάνη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κοΐμπρα

Coimbra
Χάρτης
Coimbra - Ferno de Magalhães
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ορλεάνη

Orléans
Χάρτης
Orléans "Libération"
Χάρτης
Orléans
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ορλεάνη

Les Aubrais-Orléans
Χάρτης
Orléans
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοΐμπρα Ορλεάνη
Αναζήτηση διαμονής στο Ορλεάνη

Λεωφορείο Κοΐμπρα Ορλεάνη

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κοΐμπρα και Ορλεάνη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ορλεάνη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Κοΐμπρα-Ορλεάνη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κοΐμπρα και Ορλεάνη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Κοΐμπρα Ορλεάνη

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κοΐμπρα Ορλεάνη

Τρένα Κοΐμπρα Ορλεάνη

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κοΐμπρα προς το Ορλεάνη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κοΐμπρα στο Ορλεάνη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ορλεάνη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Κοΐμπρα προς το Ορλεάνη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Κοΐμπρα προς Ορλεάνη

SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κοΐμπρα Ορλεάνη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης