Κοΐμπρα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Γενεύη
Γενεύη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κυλλήνη
Κυλλήνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κοΐμπρα στο Κυλλήνη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κοΐμπρα από το Κυλλήνη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κοΐμπρα στο Κυλλήνη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κοΐμπρα και Κυλλήνη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Swiss International Airlines, Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κοΐμπρα και Κυλλήνη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κοΐμπρα - Κυλλήνη.

Για το ταξίδι σας από το Κοΐμπρα στο Κυλλήνη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κοΐμπρα Κυλλήνη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κοΐμπρα και Κυλλήνη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Κοΐμπρα προς Κυλλήνη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κοΐμπρα στο Κυλλήνη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Κοΐμπρα Κυλλήνη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κοΐμπρα με το Κυλλήνη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κυλλήνη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κοΐμπρα στο Κυλλήνη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κοΐμπρα Κυλλήνη

Πόλη αναχώρησης
Κοΐμπρα
Πορτογαλία
Πόλη προορισμού
Κυλλήνη
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Απόσταση
2554 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοΐμπρα Κυλλήνη
Αναζήτηση διαμονής στο Κυλλήνη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοΐμπρα στο Κυλλήνη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοΐμπρα στο Κυλλήνη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κοΐμπρα και Κυλλήνη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Swiss International Airlines, Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κοΐμπρα και Κυλλήνη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κοΐμπρα και Κυλλήνη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κοΐμπρα προς το Κυλλήνη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κοΐμπρα και Κυλλήνη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2554 km μεταξύ Κοΐμπρα και Κυλλήνη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κοΐμπρα προς το Κυλλήνη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κοΐμπρα Κυλλήνη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κοΐμπρα προς το Κυλλήνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κοΐμπρα στο Κυλλήνη;
Άνεση Το πλοίο Κοΐμπρα-Κυλλήνη προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Κυλλήνη από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κοΐμπρα και Κυλλήνη αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Κοΐμπρα και Κυλλήνη μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Κυλλήνη.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Κοΐμπρα και Κυλλήνη μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Κυλλήνη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κοΐμπρα στο Κυλλήνη;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κοΐμπρα και Κυλλήνη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κοΐμπρα προς το Κυλλήνη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κυλλήνη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Κοΐμπρα-Κυλλήνη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κοΐμπρα προς το Κυλλήνη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κυλλήνη για να καλύψουν την απόσταση των 2554 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κοΐμπρα; Πού θα φτάσω στο Κυλλήνη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κοΐμπρα

Coimbra - Ferno de Magalhães
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Κυλλήνη

Kyllini
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοΐμπρα Κυλλήνη
Αναζήτηση διαμονής στο Κυλλήνη

Πλοία Κοΐμπρα Κυλλήνη

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Κοΐμπρα προς Κυλλήνη ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κοΐμπρα και Κυλλήνη. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Κοΐμπρα προς το Κυλλήνη, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Κοΐμπρα για το Κυλλήνη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κοΐμπρα - Κυλλήνη στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Κοΐμπρα Κυλλήνη

Ionan Ferries
Ionan Ferries
Ionian Group
Ionian Group
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κοΐμπρα Κυλλήνη

Λεωφορείο Κοΐμπρα Κυλλήνη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κοΐμπρα-Κυλλήνη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κοΐμπρα προς Κυλλήνη στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κοΐμπρα και Κυλλήνη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κυλλήνη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κοΐμπρα και Κυλλήνη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κοΐμπρα και Κυλλήνη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Κοΐμπρα Κυλλήνη

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κοΐμπρα Κυλλήνη

Πτήσεις Κοΐμπρα Κυλλήνη

Αεροπορικές εταιρείες Κοΐμπρα Κυλλήνη

Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Κοΐμπρα Κυλλήνη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης