Προτεινόμενη διαδρομή
Κλερμόν-Φεράν
Ταξιδέψτε με Carpooling, αεροπορικά, λεωφορείο για Πόρτο
Πόρτο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Sao Joao da Madeira
Sao Joao da Madeira
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κλερμόν-Φεράν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μπορντώ
Μπορντώ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Sao Joao da Madeira
Sao Joao da Madeira
Δείτε τιμές
Κλερμόν-Φεράν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Sao Joao da Madeira με λεωφορείο
Sao Joao da Madeira
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κλερμόν-Φεράν στο Sao Joao da Madeira;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κλερμόν-Φεράν από το Sao Joao da Madeira και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κλερμόν-Φεράν στο Sao Joao da Madeira, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Sao Joao da Madeira, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Blablabus, ALSA, Ryanair ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Sao Joao da Madeira, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κλερμόν-Φεράν - Sao Joao da Madeira.

Για το ταξίδι σας από το Κλερμόν-Φεράν στο Sao Joao da Madeira, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κλερμόν-Φεράν προς Sao Joao da Madeira

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κλερμόν-Φεράν στο Sao Joao da Madeira, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Κλερμόν-Φεράν Sao Joao da Madeira

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κλερμόν-Φεράν με το Sao Joao da Madeira, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Sao Joao da Madeira σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κλερμόν-Φεράν στο Sao Joao da Madeira για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κλερμόν-Φεράν Sao Joao da Madeira

Πόλη αναχώρησης
Κλερμόν-Φεράν
Γαλλία
Auvergne
Πόλη προορισμού
Sao Joao da Madeira
Πορτογαλία
Απόσταση
1080 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κλερμόν-Φεράν Sao Joao da Madeira
Αναζήτηση διαμονής στο Sao Joao da Madeira
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κλερμόν-Φεράν στο Sao Joao da Madeira με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κλερμόν-Φεράν στο Sao Joao da Madeira με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Sao Joao da Madeira που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Blablabus, ALSA, Ryanair ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Sao Joao da Madeira με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Sao Joao da Madeira

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κλερμόν-Φεράν προς το Sao Joao da Madeira;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κλερμόν-Φεράν προς το Sao Joao da Madeira, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Sao Joao da Madeira πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κλερμόν-Φεράν νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κλερμόν-Φεράν στο Sao Joao da Madeira;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Sao Joao da Madeira, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κλερμόν-Φεράν προς το Sao Joao da Madeira είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Sao Joao da Madeira για να καλύψουν την απόσταση των 1080 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κλερμόν-Φεράν; Πού θα φτάσω στο Sao Joao da Madeira;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κλερμόν-Φεράν

Clermont Ferrand Avenue de la Libération
Χάρτης
Clermont Ferrand
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κλερμόν-Φεράν

Clermont-Ferrand Auvergne
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Sao Joao da Madeira

Sao Joao da Madeira
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κλερμόν-Φεράν Sao Joao da Madeira
Αναζήτηση διαμονής στο Sao Joao da Madeira

Λεωφορείο Κλερμόν-Φεράν Sao Joao da Madeira

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Sao Joao da Madeira είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κλερμόν-Φεράν από Sao Joao da Madeira ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Sao Joao da Madeira, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κλερμόν-Φεράν-Sao Joao da Madeira, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Κλερμόν-Φεράν Sao Joao da Madeira

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κλερμόν-Φεράν Sao Joao da Madeira

Πτήσεις Κλερμόν-Φεράν Sao Joao da Madeira

Αεροπορικές εταιρείες Κλερμόν-Φεράν Sao Joao da Madeira

Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Κλερμόν-Φεράν Sao Joao da Madeira

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης