Προτεινόμενη διαδρομή
Κλερμόν-Φεράν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Όσλο με αεροπορικά
Όσλο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κλερμόν-Φεράν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά για Όσλο
Όσλο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κλερμόν-Φεράν στο Όσλο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κλερμόν-Φεράν από το Όσλο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κλερμόν-Φεράν στο Όσλο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Όσλο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, Isilines, FlixBus, Blablabus ή KLM), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Όσλο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κλερμόν-Φεράν - Όσλο.

Για το ταξίδι σας από το Κλερμόν-Φεράν στο Όσλο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κλερμόν-Φεράν προς Όσλο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κλερμόν-Φεράν στο Όσλο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κλερμόν-Φεράν Όσλο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κλερμόν-Φεράν - Όσλο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κλερμόν-Φεράν Όσλο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κλερμόν-Φεράν με το Όσλο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Όσλο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κλερμόν-Φεράν στο Όσλο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κλερμόν-Φεράν Όσλο

Πόλη αναχώρησης
Κλερμόν-Φεράν
Γαλλία
Auvergne
Πόλη προορισμού
Όσλο
Νορβηγία
Απόσταση
1651 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κλερμόν-Φεράν Όσλο
Αναζήτηση διαμονής στο Όσλο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κλερμόν-Φεράν στο Όσλο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κλερμόν-Φεράν στο Όσλο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Όσλο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, Isilines, FlixBus, Blablabus ή KLM, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Όσλο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Όσλο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κλερμόν-Φεράν προς το Όσλο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κλερμόν-Φεράν προς το Όσλο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Όσλο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1651 km μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Όσλο.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κλερμόν-Φεράν Όσλο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κλερμόν-Φεράν προς το Όσλο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κλερμόν-Φεράν στο Όσλο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Όσλο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κλερμόν-Φεράν προς το Όσλο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Όσλο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κλερμόν-Φεράν προς το Όσλο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Όσλο για να καλύψουν την απόσταση των 1651 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Κλερμόν-Φεράν-Όσλο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κλερμόν-Φεράν στο Όσλο;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Κλερμόν-Φεράν ή του Όσλο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Κλερμόν-Φεράν-Όσλο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κλερμόν-Φεράν - Όσλο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κλερμόν-Φεράν-Όσλο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κλερμόν-Φεράν; Πού θα φτάσω στο Όσλο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κλερμόν-Φεράν

Clermont Ferrand
Χάρτης
Clermont-Ferrand La Pardieu
Χάρτης
Clermont Ferrand Avenue de la Libération
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κλερμόν-Φεράν

Clermont-Ferrand
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κλερμόν-Φεράν

Clermont-Ferrand Auvergne
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Όσλο

Oslo
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Όσλο

Oslo Gardermoen
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κλερμόν-Φεράν Όσλο
Αναζήτηση διαμονής στο Όσλο

Λεωφορείο Κλερμόν-Φεράν Όσλο

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κλερμόν-Φεράν-Όσλο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κλερμόν-Φεράν προς Όσλο στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Όσλο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Όσλο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Όσλο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κλερμόν-Φεράν-Όσλο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Κλερμόν-Φεράν Όσλο

Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κλερμόν-Φεράν Όσλο

Τρένα Κλερμόν-Φεράν Όσλο

Τα τρένα μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Όσλο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κλερμόν-Φεράν στο Όσλο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Όσλο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Όσλο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κλερμόν-Φεράν προς το Όσλο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Κλερμόν-Φεράν προς Όσλο

SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κλερμόν-Φεράν Όσλο

Πτήσεις Κλερμόν-Φεράν Όσλο

Αεροπορικές εταιρείες Κλερμόν-Φεράν Όσλο

KLM
KLM
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Hop!
Hop!
Air France
Air France
Αναζήτηση για πτήσεις Κλερμόν-Φεράν Όσλο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης