Προτεινόμενη διαδρομή
Κλερμόν-Φεράν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τζέρσεϊ με αεροπορικά
Τζέρσεϊ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κλερμόν-Φεράν
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Γενεύη
Γενεύη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Τζέρσεϊ
Τζέρσεϊ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κλερμόν-Φεράν στο Τζέρσεϊ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κλερμόν-Φεράν από το Τζέρσεϊ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κλερμόν-Φεράν στο Τζέρσεϊ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Τζέρσεϊ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (ALSA, Blablabus, FlixBus, Blue Islands ή FlyBE), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Τζέρσεϊ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κλερμόν-Φεράν - Τζέρσεϊ.

Για το ταξίδι σας από το Κλερμόν-Φεράν στο Τζέρσεϊ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κλερμόν-Φεράν προς Τζέρσεϊ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κλερμόν-Φεράν στο Τζέρσεϊ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Κλερμόν-Φεράν Τζέρσεϊ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κλερμόν-Φεράν με το Τζέρσεϊ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Τζέρσεϊ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κλερμόν-Φεράν Τζέρσεϊ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Τζέρσεϊ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Τζέρσεϊ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κλερμόν-Φεράν είτε στο Τζέρσεϊ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κλερμόν-Φεράν στο Τζέρσεϊ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κλερμόν-Φεράν Τζέρσεϊ

Πόλη αναχώρησης
Κλερμόν-Φεράν
Γαλλία
Auvergne
Πόλη προορισμού
Τζέρσεϊ
Ηνωμένο Βασίλειο
Νησιά της Μάγχης
Απόσταση
547 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κλερμόν-Φεράν Τζέρσεϊ
Αναζήτηση διαμονής στο Τζέρσεϊ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κλερμόν-Φεράν στο Τζέρσεϊ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κλερμόν-Φεράν στο Τζέρσεϊ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Τζέρσεϊ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η ALSA, Blablabus, FlixBus, Blue Islands ή FlyBE, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Τζέρσεϊ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Τζέρσεϊ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κλερμόν-Φεράν στο Τζέρσεϊ;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Τζέρσεϊ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Κλερμόν-Φεράν Τζέρσεϊ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κλερμόν-Φεράν προς το Τζέρσεϊ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Τζέρσεϊ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 547 km μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Τζέρσεϊ.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κλερμόν-Φεράν Τζέρσεϊ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κλερμόν-Φεράν στο Τζέρσεϊ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Τζέρσεϊ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Κλερμόν-Φεράν-Τζέρσεϊ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κλερμόν-Φεράν; Πού θα φτάσω στο Τζέρσεϊ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κλερμόν-Φεράν

Clermont Ferrand
Χάρτης
Clermont Ferrand Avenue de la Libération
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κλερμόν-Φεράν

Clermont-Ferrand Auvergne
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Τζέρσεϊ

Jersey
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κλερμόν-Φεράν Τζέρσεϊ
Αναζήτηση διαμονής στο Τζέρσεϊ

Λεωφορείο Κλερμόν-Φεράν Τζέρσεϊ

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κλερμόν-Φεράν-Τζέρσεϊ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Τζέρσεϊ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κλερμόν-Φεράν από Τζέρσεϊ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Τζέρσεϊ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Κλερμόν-Φεράν Τζέρσεϊ

ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κλερμόν-Φεράν Τζέρσεϊ

Πτήσεις Κλερμόν-Φεράν Τζέρσεϊ

Αεροπορικές εταιρείες Κλερμόν-Φεράν Τζέρσεϊ

Blue Islands
Blue Islands
FlyBE
FlyBE
British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Κλερμόν-Φεράν Τζέρσεϊ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κλερμόν-Φεράν Τζέρσεϊ

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κλερμόν-Φεράν στο Τζέρσεϊ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Κλερμόν-Φεράν προς Τζέρσεϊ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Τζέρσεϊ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Κλερμόν-Φεράν προς το Τζέρσεϊ εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κλερμόν-Φεράν Τζέρσεϊ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κλερμόν-Φεράν Τζέρσεϊ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης