Προτεινόμενη διαδρομή
Κλερμόν-Φεράν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπαστιά με αεροπορικά
Μπαστιά
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κλερμόν-Φεράν
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Νίκαια
Νίκαια
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Μπαστιά
Μπαστιά
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κλερμόν-Φεράν στο Μπαστιά;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κλερμόν-Φεράν από το Μπαστιά και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κλερμόν-Φεράν στο Μπαστιά, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Μπαστιά, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Blablabus, Air Corsica, Hop! ή Corsica Ferries), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Μπαστιά, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κλερμόν-Φεράν - Μπαστιά.

Για το ταξίδι σας από το Κλερμόν-Φεράν στο Μπαστιά, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Μπαστιά είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Κλερμόν-Φεράν προς Μπαστιά

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κλερμόν-Φεράν στο Μπαστιά, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κλερμόν-Φεράν με το Μπαστιά, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπαστιά σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Μπαστιά είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπαστιά με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κλερμόν-Φεράν είτε στο Μπαστιά.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κλερμόν-Φεράν στο Μπαστιά για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά

Πόλη αναχώρησης
Κλερμόν-Φεράν
Γαλλία
Auvergne
Πόλη προορισμού
Μπαστιά
Γαλλία
Κορς
Απόσταση
611 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά
Αναζήτηση διαμονής στο Μπαστιά
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κλερμόν-Φεράν στο Μπαστιά με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κλερμόν-Φεράν στο Μπαστιά με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Μπαστιά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Blablabus, Air Corsica, Hop! ή Corsica Ferries, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Μπαστιά με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Μπαστιά

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κλερμόν-Φεράν στο Μπαστιά;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Κλερμόν-Φεράν προς το Μπαστιά.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Κλερμόν-Φεράν στο Μπαστιά.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κλερμόν-Φεράν προς το Μπαστιά;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Μπαστιά είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 611 km μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Μπαστιά.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μπαστιά πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κλερμόν-Φεράν νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κλερμόν-Φεράν στο Μπαστιά;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Μπαστιά, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Κλερμόν-Φεράν-Μπαστιά μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κλερμόν-Φεράν στο Μπαστιά;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Μπαστιά προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Μπαστιά δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κλερμόν-Φεράν; Πού θα φτάσω στο Μπαστιά;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κλερμόν-Φεράν

Clermont Ferrand Avenue de la Libération
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κλερμόν-Φεράν

Clermont-Ferrand Auvergne
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Μπαστιά

Bastia - Gare Maritime
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπαστιά

Poretta
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά
Αναζήτηση διαμονής στο Μπαστιά

Πλοία Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Μπαστιά προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Κλερμόν-Φεράν για το Μπαστιά μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κλερμόν-Φεράν - Μπαστιά στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Κλερμόν-Φεράν προς το Μπαστιά, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά

Corsica Ferries
Corsica Ferries
Moby Lines
Moby Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά

Λεωφορείο Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Μπαστιά συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπαστιά για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Μπαστιά είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κλερμόν-Φεράν-Μπαστιά ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κλερμόν-Φεράν προς Μπαστιά στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά

Πτήσεις Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά

Αεροπορικές εταιρείες Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά

Air Corsica
Air Corsica
Hop!
Hop!
Αναζήτηση για πτήσεις Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κλερμόν-Φεράν στο Μπαστιά εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Κλερμόν-Φεράν προς Μπαστιά, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κλερμόν-Φεράν Μπαστιά

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης