Προτεινόμενη διαδρομή
Κισινάου
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βαρσοβία με αεροπορικά
Βαρσοβία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κισινάου
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κίεβο
Κίεβο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Βαρσοβία
Βαρσοβία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κισινάου στο Βαρσοβία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κισινάου από το Βαρσοβία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κισινάου στο Βαρσοβία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κισινάου και Βαρσοβία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Aerosvit Airlines, Air Moldova, Ukraine International ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κισινάου και Βαρσοβία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κισινάου - Βαρσοβία.

Για το ταξίδι σας από το Κισινάου στο Βαρσοβία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κισινάου προς Βαρσοβία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κισινάου στο Βαρσοβία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Κισινάου Βαρσοβία

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κισινάου με το Βαρσοβία, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βαρσοβία σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κισινάου Βαρσοβία

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κισινάου και Βαρσοβία είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βαρσοβία με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κισινάου είτε στο Βαρσοβία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κισινάου στο Βαρσοβία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κισινάου Βαρσοβία

Πόλη αναχώρησης
Κισινάου
Μολδαβία
Πόλη προορισμού
Βαρσοβία
Πολωνία
Απόσταση
808 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Κισινάου Βαρσοβία
Αναζήτηση διαμονής στο Βαρσοβία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κισινάου στο Βαρσοβία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κισινάου στο Βαρσοβία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κισινάου και Βαρσοβία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Aerosvit Airlines, Air Moldova, Ukraine International ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κισινάου και Βαρσοβία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κισινάου και Βαρσοβία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κισινάου προς το Βαρσοβία;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κισινάου προς το Βαρσοβία, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βαρσοβία πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κισινάου νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κισινάου στο Βαρσοβία;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Κισινάου προς το Βαρσοβία.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Κισινάου στο Βαρσοβία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κισινάου στο Βαρσοβία;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κισινάου και Βαρσοβία, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κισινάου προς το Βαρσοβία είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βαρσοβία για να καλύψουν την απόσταση των 808 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κισινάου; Πού θα φτάσω στο Βαρσοβία;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κισινάου

Chisinau
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βαρσοβία

Warszawa West
Χάρτης
Warszawa Lotnisko Chopina
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βαρσοβία

Frederic Chopin
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κισινάου Βαρσοβία
Αναζήτηση διαμονής στο Βαρσοβία

Λεωφορείο Κισινάου Βαρσοβία

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κισινάου από Βαρσοβία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βαρσοβία, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κισινάου-Βαρσοβία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κισινάου προς Βαρσοβία στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Κισινάου-Βαρσοβία συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Κισινάου Βαρσοβία

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κισινάου Βαρσοβία

Πτήσεις Κισινάου Βαρσοβία

Αεροπορικές εταιρείες Κισινάου Βαρσοβία

Aerosvit Airlines
Aerosvit Airlines
Air Moldova
Air Moldova
Ukraine International
Ukraine International
EuroLot
EuroLot
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Κισινάου Βαρσοβία

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κισινάου Βαρσοβία

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Κισινάου προς το Βαρσοβία εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κισινάου στο Βαρσοβία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Κισινάου προς Βαρσοβία, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κισινάου Βαρσοβία

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κισινάου Βαρσοβία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης