Προτεινόμενη διαδρομή
Κεφαλονιά
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο για Ρότερνταμ
Ρότερνταμ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κεφαλονιά
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ρότερνταμ
Ρότερνταμ
Δείτε τιμές
Κεφαλονιά
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, αεροπορικά για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Ρότερνταμ
Ρότερνταμ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κεφαλονιά στο Ρότερνταμ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κεφαλονιά από το Ρότερνταμ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κεφαλονιά στο Ρότερνταμ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κεφαλονιά και Ρότερνταμ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Nederlandse Spoorwegen NS, FlixBus, Blablabus ή Germanwings), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κεφαλονιά και Ρότερνταμ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κεφαλονιά - Ρότερνταμ.

Για το ταξίδι σας από το Κεφαλονιά στο Ρότερνταμ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κεφαλονιά Ρότερνταμ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κεφαλονιά και Ρότερνταμ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Κεφαλονιά προς Ρότερνταμ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κεφαλονιά στο Ρότερνταμ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κεφαλονιά Ρότερνταμ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κεφαλονιά - Ρότερνταμ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κεφαλονιά Ρότερνταμ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κεφαλονιά με το Ρότερνταμ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ρότερνταμ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κεφαλονιά στο Ρότερνταμ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κεφαλονιά Ρότερνταμ

Πόλη αναχώρησης
Κεφαλονιά
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Πόλη προορισμού
Ρότερνταμ
Ολλανδία
Απόσταση
1975 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κεφαλονιά Ρότερνταμ
Αναζήτηση διαμονής στο Ρότερνταμ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κεφαλονιά στο Ρότερνταμ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κεφαλονιά στο Ρότερνταμ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κεφαλονιά και Ρότερνταμ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Nederlandse Spoorwegen NS, FlixBus, Blablabus ή Germanwings, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κεφαλονιά και Ρότερνταμ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κεφαλονιά και Ρότερνταμ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κεφαλονιά στο Ρότερνταμ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κεφαλονιά και Ρότερνταμ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κεφαλονιά προς το Ρότερνταμ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ρότερνταμ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κεφαλονιά προς το Ρότερνταμ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ρότερνταμ για να καλύψουν την απόσταση των 1975 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Κεφαλονιά-Ρότερνταμ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κεφαλονιά στο Ρότερνταμ;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Άνεση Το πλοίο Κεφαλονιά-Ρότερνταμ προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ρότερνταμ από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Κεφαλονιά και Ρότερνταμ μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Κεφαλονιά και Ρότερνταμ μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ρότερνταμ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κεφαλονιά στο Ρότερνταμ;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Κεφαλονιά προς το Ρότερνταμ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κεφαλονιά και Ρότερνταμ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κεφαλονιά - Ρότερνταμ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κεφαλονιά-Ρότερνταμ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κεφαλονιά προς το Ρότερνταμ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κεφαλονιά προς το Ρότερνταμ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κεφαλονιά και Ρότερνταμ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1975 km μεταξύ Κεφαλονιά και Ρότερνταμ.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ρότερνταμ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κεφαλονιά νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κεφαλονιά προς το Ρότερνταμ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Κεφαλονιά; Πού θα φτάσω στο Ρότερνταμ;

Λιμένες αναχώρησης στο Κεφαλονιά

Argostoli
Χάρτης
Poros
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ρότερνταμ

Rotterdam
Χάρτης
Rotterdam Zuidplein
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ρότερνταμ

Rotterdam Centraal
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ρότερνταμ

Rotterdam
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κεφαλονιά Ρότερνταμ
Αναζήτηση διαμονής στο Ρότερνταμ

Πλοία Κεφαλονιά Ρότερνταμ

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Κεφαλονιά προς το Ρότερνταμ, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κεφαλονιά και Ρότερνταμ. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κεφαλονιά και Ρότερνταμ προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Κεφαλονιά και Ρότερνταμ, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Κεφαλονιά Ρότερνταμ

Endeavor Lines
Endeavor Lines
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κεφαλονιά Ρότερνταμ

Λεωφορείο Κεφαλονιά Ρότερνταμ

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Κεφαλονιά-Ρότερνταμ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κεφαλονιά και Ρότερνταμ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ρότερνταμ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κεφαλονιά-Ρότερνταμ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κεφαλονιά προς Ρότερνταμ στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κεφαλονιά-Ρότερνταμ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Κεφαλονιά Ρότερνταμ

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κεφαλονιά Ρότερνταμ

Τρένα Κεφαλονιά Ρότερνταμ

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Κεφαλονιά προς το Ρότερνταμ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κεφαλονιά στο Ρότερνταμ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ρότερνταμ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κεφαλονιά προς το Ρότερνταμ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κεφαλονιά στο Ρότερνταμ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κεφαλονιά και Ρότερνταμ.

Εταιρείες τρένων από Κεφαλονιά προς Ρότερνταμ

Trenitalia
Trenitalia
Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κεφαλονιά Ρότερνταμ

Πτήσεις Κεφαλονιά Ρότερνταμ

Αεροπορικές εταιρείες Κεφαλονιά Ρότερνταμ

Germanwings
Germanwings
TUIfly
TUIfly
Alitalia
Alitalia
Air One
Air One
Easyjet
Easyjet
Aegean Airlines
Aegean Airlines
KLM
KLM
Olympic Air
Olympic Air
Transavia.com
Transavia.com
Αναζήτηση για πτήσεις Κεφαλονιά Ρότερνταμ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης