Προτεινόμενη διαδρομή
Κεφαλονιά
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ορλεάνη
Ορλεάνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κεφαλονιά
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ορλεάνη
Ορλεάνη
Δείτε τιμές
Κεφαλονιά
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ορλεάνη
Ορλεάνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κεφαλονιά στο Ορλεάνη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κεφαλονιά από το Ορλεάνη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κεφαλονιά στο Ορλεάνη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, FlixBus, Blablabus, ALSA ή Vueling Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κεφαλονιά - Ορλεάνη.

Για το ταξίδι σας από το Κεφαλονιά στο Ορλεάνη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κεφαλονιά Ορλεάνη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Κεφαλονιά προς Ορλεάνη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κεφαλονιά στο Ορλεάνη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κεφαλονιά Ορλεάνη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κεφαλονιά - Ορλεάνη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κεφαλονιά Ορλεάνη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κεφαλονιά με το Ορλεάνη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ορλεάνη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κεφαλονιά στο Ορλεάνη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κεφαλονιά Ορλεάνη

Πόλη αναχώρησης
Κεφαλονιά
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Πόλη προορισμού
Ορλεάνη
Γαλλία
Σαντρ-Βαλ ντε Λουάρ
Απόσταση
1855 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κεφαλονιά Ορλεάνη
Αναζήτηση διαμονής στο Ορλεάνη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κεφαλονιά στο Ορλεάνη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κεφαλονιά στο Ορλεάνη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, FlixBus, Blablabus, ALSA ή Vueling Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κεφαλονιά στο Ορλεάνη;
Άνεση Το πλοίο Κεφαλονιά-Ορλεάνη προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ορλεάνη από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ορλεάνη.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ορλεάνη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κεφαλονιά στο Ορλεάνη;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Κεφαλονιά προς το Ορλεάνη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κεφαλονιά-Ορλεάνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κεφαλονιά - Ορλεάνη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κεφαλονιά στο Ορλεάνη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κεφαλονιά προς το Ορλεάνη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ορλεάνη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Κεφαλονιά-Ορλεάνη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κεφαλονιά προς το Ορλεάνη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ορλεάνη για να καλύψουν την απόσταση των 1855 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κεφαλονιά προς το Ορλεάνη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1855 km μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κεφαλονιά προς το Ορλεάνη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ορλεάνη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κεφαλονιά νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κεφαλονιά προς το Ορλεάνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Κεφαλονιά; Πού θα φτάσω στο Ορλεάνη;

Λιμένες αναχώρησης στο Κεφαλονιά

Argostoli
Χάρτης
Poros
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ορλεάνη

Orléans "Libération"
Χάρτης
Orléans
Χάρτης
Orléans
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ορλεάνη

Les Aubrais-Orléans
Χάρτης
Orléans
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κεφαλονιά Ορλεάνη
Αναζήτηση διαμονής στο Ορλεάνη

Πλοία Κεφαλονιά Ορλεάνη

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Κεφαλονιά προς το Ορλεάνη, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Κεφαλονιά προς Ορλεάνη ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ορλεάνη με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Κεφαλονιά Ορλεάνη

Endeavor Lines
Endeavor Lines
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κεφαλονιά Ορλεάνη

Λεωφορείο Κεφαλονιά Ορλεάνη

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κεφαλονιά-Ορλεάνη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ορλεάνη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κεφαλονιά-Ορλεάνη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κεφαλονιά προς Ορλεάνη στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Κεφαλονιά Ορλεάνη

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κεφαλονιά Ορλεάνη

Τρένα Κεφαλονιά Ορλεάνη

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κεφαλονιά προς το Ορλεάνη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κεφαλονιά στο Ορλεάνη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ορλεάνη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κεφαλονιά στο Ορλεάνη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κεφαλονιά και Ορλεάνη.

Εταιρείες τρένων από Κεφαλονιά προς Ορλεάνη

SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κεφαλονιά Ορλεάνη

Πτήσεις Κεφαλονιά Ορλεάνη

Αεροπορικές εταιρείες Κεφαλονιά Ορλεάνη

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Κεφαλονιά Ορλεάνη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης