Κεφαλονιά
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κυλλήνη
Κυλλήνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κεφαλονιά στο Ζάκυνθος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κεφαλονιά από το Ζάκυνθος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κεφαλονιά στο Ζάκυνθος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κεφαλονιά και Ζάκυνθος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κεφαλονιά και Ζάκυνθος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κεφαλονιά - Ζάκυνθος.

Για το ταξίδι σας από το Κεφαλονιά στο Ζάκυνθος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κεφαλονιά Ζάκυνθος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κεφαλονιά και Ζάκυνθος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κεφαλονιά στο Ζάκυνθος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κεφαλονιά Ζάκυνθος

Πόλη αναχώρησης
Κεφαλονιά
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Πόλη προορισμού
Ζάκυνθος
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
52 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κεφαλονιά Ζάκυνθος
Αναζήτηση διαμονής στο Ζάκυνθος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κεφαλονιά στο Ζάκυνθος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κεφαλονιά στο Ζάκυνθος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κεφαλονιά και Ζάκυνθος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κεφαλονιά και Ζάκυνθος με ήσυχο μυαλό!

Από πού να ξεκινήσετε στο Κεφαλονιά; Πού θα φτάσω στο Ζάκυνθος;

Λιμένες αναχώρησης στο Κεφαλονιά

Poros
Χάρτης
Argostoli
Χάρτης
Poros (Kefalonia)
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ζάκυνθος

Zakynthos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κεφαλονιά Ζάκυνθος
Αναζήτηση διαμονής στο Ζάκυνθος

Πλοία Κεφαλονιά Ζάκυνθος

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Κεφαλονιά προς το Ζάκυνθος, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Κεφαλονιά και Ζάκυνθος και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κεφαλονιά και Ζάκυνθος. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Κεφαλονιά προς Ζάκυνθος ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Εταιρείες πλοίων Κεφαλονιά Ζάκυνθος

Ionan Ferries
Ionan Ferries
Ionian Group
Ionian Group
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κεφαλονιά Ζάκυνθος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης