Προτεινόμενη διαδρομή
Κεφαλληνία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λονδίνο με αεροπορικά
Λονδίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κεφαλληνία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Νότιγχαμ
Νότιγχαμ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Λονδίνο
Λονδίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κεφαλληνία στο Λονδίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κεφαλληνία από το Λονδίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κεφαλληνία στο Λονδίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κεφαλληνία και Λονδίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (East Midlands Trains, FlixBus, National Express, Alitalia ή British Airways), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κεφαλληνία και Λονδίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κεφαλληνία - Λονδίνο.

Για το ταξίδι σας από το Κεφαλληνία στο Λονδίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κεφαλληνία προς Λονδίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κεφαλληνία στο Λονδίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κεφαλληνία Λονδίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κεφαλληνία - Λονδίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κεφαλληνία Λονδίνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κεφαλληνία με το Λονδίνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λονδίνο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κεφαλληνία στο Λονδίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κεφαλληνία Λονδίνο

Πόλη αναχώρησης
Κεφαλληνία
Ελλάδα
Πόλη προορισμού
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
2190 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Κεφαλληνία Λονδίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λονδίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κεφαλληνία στο Λονδίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κεφαλληνία στο Λονδίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κεφαλληνία και Λονδίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η East Midlands Trains, FlixBus, National Express, Alitalia ή British Airways, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κεφαλληνία και Λονδίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κεφαλληνία και Λονδίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κεφαλληνία στο Λονδίνο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κεφαλληνία προς το Λονδίνο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λονδίνο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κεφαλληνία και Λονδίνο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κεφαλληνία και Λονδίνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Κεφαλληνία-Λονδίνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κεφαλληνία προς το Λονδίνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λονδίνο για να καλύψουν την απόσταση των 2190 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κεφαλληνία προς το Λονδίνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κεφαλληνία και Λονδίνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2190 km μεταξύ Κεφαλληνία και Λονδίνο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κεφαλληνία προς το Λονδίνο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κεφαλληνία προς το Λονδίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κεφαλληνία Λονδίνο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λονδίνο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κεφαλληνία νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κεφαλληνία στο Λονδίνο;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Κεφαλληνία και Λονδίνο προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Κεφαλληνία ή του Λονδίνο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Κεφαλληνία-Λονδίνο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κεφαλληνία-Λονδίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κεφαλληνία - Λονδίνο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κεφαλληνία; Πού θα φτάσω στο Λονδίνο;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κεφαλληνία

Kefallinia
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λονδίνο

London Victoria Coach Station
Χάρτης
Gatwick Airport
Χάρτης
Golders Green
Χάρτης
Hammersmith
Χάρτης
Heathrow Airport Terminal 4
Χάρτης
Luton Airport
Χάρτης
West Hampstead
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λονδίνο

London St Pancras
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λονδίνο

London City
Χάρτης
Gatwick
Χάρτης
Heathrow
Χάρτης
Luton
Χάρτης
Stansted
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κεφαλληνία Λονδίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λονδίνο

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Κεφαλληνία και Λονδίνο

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Κεφαλληνία στο Λονδίνο και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Κεφαλληνία στο Λονδίνο.

  • 1. Αποφύγετε τα έξτρα
    Ορισμένα έξτρα, όπως τα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από το Κεφαλληνία στο Λονδίνο, μπορεί να είναι ακριβά και δεν είναι πάντα απαραίτητα για ένα σύντομο ταξίδι. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, προσπαθήστε να προγραμματίσετε σνακ ή ποτά πριν αναχωρήσετε για το Λονδίνο και χρησιμοποιήστε δωρεάν εναλλακτικές λύσεις για ψυχαγωγία, όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου.
  • 2. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Κεφαλληνία και Λονδίνο με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Λονδίνο.
  • 3. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Κεφαλληνία προς Λονδίνο. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Λονδίνο.

Λεωφορείο Κεφαλληνία Λονδίνο

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Κεφαλληνία-Λονδίνο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κεφαλληνία-Λονδίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κεφαλληνία προς Λονδίνο στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κεφαλληνία-Λονδίνο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κεφαλληνία και Λονδίνο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κεφαλληνία και Λονδίνο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι φοιτητές, οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά μπορούν να λάβουν εκπτώσεις για τα εισιτήρια λεωφορείων από το Κεφαλληνία στο Λονδίνο με ορισμένες εταιρείες λεωφορείων. Σας συμβουλεύουμε να το ελέγξετε αυτό κατά την αναζήτηση του εισιτηρίου σας στη Vivanoda, θυμηθείτε να προσδιορίσετε την ηλικία σας. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να δείτε τις τιμές που ισχύουν για την ηλικιακή σας ομάδα.

Εταιρείες λεωφορείων Κεφαλληνία Λονδίνο

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κεφαλληνία Λονδίνο

Τρένα Κεφαλληνία Λονδίνο

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κεφαλληνία προς το Λονδίνο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κεφαλληνία προς το Λονδίνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Κεφαλληνία και Λονδίνο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Κεφαλληνία προς το Λονδίνο, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κεφαλληνία και Λονδίνο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Κεφαλληνία και Λονδίνο είναι εξοπλισμένα με ράμπες και αποκλειστικές θέσεις για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων και επιβάτες με μειωμένη κινητικότητα. Οι ταξιδιώτες με αναπηρία ενθαρρύνονται να επικοινωνούν με την υπηρεσία βοήθειας πριν από το ταξίδι για πρόσθετη βοήθεια και βέλτιστη φροντίδα στο Κεφαλληνία.

Εταιρείες τρένων από Κεφαλληνία προς Λονδίνο

East Midlands Trains
East Midlands Trains
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κεφαλληνία Λονδίνο

Πτήσεις Κεφαλληνία Λονδίνο

Αεροπορικές εταιρείες Κεφαλληνία Λονδίνο

Alitalia
Alitalia
British Airways
British Airways
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Easyjet
Easyjet
Ethiopian Airlines
Ethiopian Airlines
Ryanair
Ryanair
Thomson Airways
Thomson Airways
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Blu-express
Blu-express
Αναζήτηση για πτήσεις Κεφαλληνία Λονδίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης