Προτεινόμενη διαδρομή
Κεφαλληνία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βάρνα με αεροπορικά
Βάρνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κεφαλληνία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Γκρατς
Γκρατς
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Βάρνα
Βάρνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κεφαλληνία στο Βάρνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κεφαλληνία από το Βάρνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κεφαλληνία στο Βάρνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κεφαλληνία και Βάρνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Turkish Airlines, Alitalia ή Blue Panorama Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κεφαλληνία και Βάρνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κεφαλληνία - Βάρνα.

Για το ταξίδι σας από το Κεφαλληνία στο Βάρνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κεφαλληνία προς Βάρνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κεφαλληνία στο Βάρνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Κεφαλληνία Βάρνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κεφαλληνία με το Βάρνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βάρνα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κεφαλληνία στο Βάρνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κεφαλληνία Βάρνα

Πόλη αναχώρησης
Κεφαλληνία
Ελλάδα
Πόλη προορισμού
Βάρνα
Βουλγαρία
Απόσταση
835 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κεφαλληνία Βάρνα
Αναζήτηση διαμονής στο Βάρνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κεφαλληνία στο Βάρνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κεφαλληνία στο Βάρνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κεφαλληνία και Βάρνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Turkish Airlines, Alitalia ή Blue Panorama Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κεφαλληνία και Βάρνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κεφαλληνία και Βάρνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κεφαλληνία στο Βάρνα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κεφαλληνία και Βάρνα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Κεφαλληνία-Βάρνα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κεφαλληνία προς το Βάρνα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κεφαλληνία και Βάρνα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 835 km μεταξύ Κεφαλληνία και Βάρνα.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βάρνα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κεφαλληνία νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κεφαλληνία; Πού θα φτάσω στο Βάρνα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κεφαλληνία

Kefallinia
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βάρνα

Varna
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βάρνα

Varna
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κεφαλληνία Βάρνα
Αναζήτηση διαμονής στο Βάρνα

Λεωφορείο Κεφαλληνία Βάρνα

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κεφαλληνία από Βάρνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βάρνα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κεφαλληνία και Βάρνα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βάρνα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κεφαλληνία και Βάρνα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Κεφαλληνία Βάρνα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κεφαλληνία Βάρνα

Πτήσεις Κεφαλληνία Βάρνα

Αεροπορικές εταιρείες Κεφαλληνία Βάρνα

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Pegasus
Pegasus
Bulgaria Air
Bulgaria Air
Wizzair
Wizzair
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Blu-express
Blu-express
Niki Airlines
Niki Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Κεφαλληνία Βάρνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης