Προτεινόμενη διαδρομή
Κατάνια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γκρατς με Carpooling, λεωφορείο
Γκρατς
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κατάνια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βιέννη
Βιέννη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Γκρατς
Γκρατς
Δείτε τιμές
Κατάνια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μόναχο
Μόναχο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Γκρατς
Γκρατς
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κατάνια στο Γκρατς;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κατάνια από το Γκρατς και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κατάνια στο Γκρατς, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κατάνια και Γκρατς, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, Trenitalia, ÖBB, FlixBus ή Hellö), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κατάνια και Γκρατς, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κατάνια - Γκρατς.

Για το ταξίδι σας από το Κατάνια στο Γκρατς, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κατάνια Γκρατς με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κατάνια και Γκρατς είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Κατάνια προς Γκρατς

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κατάνια στο Γκρατς, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κατάνια Γκρατς με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κατάνια - Γκρατς είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κατάνια Γκρατς

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κατάνια με το Γκρατς, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Γκρατς σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κατάνια στο Γκρατς για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κατάνια Γκρατς

Πόλη αναχώρησης
Κατάνια
Ιταλία
Σικελία
Πόλη προορισμού
Γκρατς
Αυστρία
Στυρία
Απόσταση
1064 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Κατάνια Γκρατς
Αναζήτηση διαμονής στο Γκρατς
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κατάνια στο Γκρατς με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κατάνια στο Γκρατς με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κατάνια και Γκρατς που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, Trenitalia, ÖBB, FlixBus ή Hellö, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κατάνια και Γκρατς με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κατάνια και Γκρατς

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κατάνια στο Γκρατς;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κατάνια προς το Γκρατς είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Γκρατς (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κατάνια προς το Γκρατς είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Γκρατς για να καλύψουν την απόσταση των 1064 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κατάνια στο Γκρατς;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Κατάνια και Γκρατς μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κατάνια στο Γκρατς;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Κατάνια και Γκρατς προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κατάνια - Γκρατς μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κατάνια προς το Γκρατς;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κατάνια προς το Γκρατς, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κατάνια προς το Γκρατς μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Κατάνια; Πού θα φτάσω στο Γκρατς;

Λιμένες αναχώρησης στο Κατάνια

Catania
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κατάνια

Catania (Via D'Amico)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κατάνια

Catania Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κατάνια

Fontanarossa
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Γκρατς

Graz Puntigam
Χάρτης
Graz Hauptbahnhof
Χάρτης
Graz (Girardigasse)
Χάρτης
Graz Murpark
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Γκρατς

Graz Hbf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κατάνια Γκρατς
Αναζήτηση διαμονής στο Γκρατς

Πλοία Κατάνια Γκρατς

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Κατάνια και Γκρατς. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κατάνια και Γκρατς και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Γκρατς με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Κατάνια προς το Γκρατς, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Κατάνια και Γκρατς και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κατάνια και Γκρατς. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Εταιρείες πλοίων Κατάνια Γκρατς

TTT-Lines
TTT-Lines
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κατάνια Γκρατς

Λεωφορείο Κατάνια Γκρατς

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κατάνια και Γκρατς είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κατάνια και Γκρατς προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κατάνια-Γκρατς ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κατάνια προς Γκρατς στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Κατάνια Γκρατς

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κατάνια Γκρατς

Τρένα Κατάνια Γκρατς

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κατάνια στο Γκρατς. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κατάνια και Γκρατς.

Τα τρένα μεταξύ Κατάνια και Γκρατς είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κατάνια και Γκρατς, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Κατάνια προς Γκρατς

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κατάνια Γκρατς

Πτήσεις Κατάνια Γκρατς

Αεροπορικές εταιρείες Κατάνια Γκρατς

Air Berlin
Air Berlin
Air Malta
Air Malta
Lufthansa
Lufthansa
Transavia.com
Transavia.com
Easyjet
Easyjet
Alitalia
Alitalia
Volotea
Volotea
Air One
Air One
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Κατάνια Γκρατς

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης