Προτεινόμενη διαδρομή
Καρκασόν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Καέν με τρένο, Carpooling, λεωφορείο
Καέν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Καρκασόν
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Καέν
Καέν
Δείτε τιμές
Καρκασόν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ναντ
Ναντ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Καέν
Καέν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Καρκασόν στο Καέν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Καρκασόν από το Καέν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Καρκασόν στο Καέν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Καρκασόν και Καέν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, Isilines, Blablabus, FlixBus ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Καρκασόν και Καέν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Καρκασόν - Καέν.

Για το ταξίδι σας από το Καρκασόν στο Καέν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Καρκασόν προς Καέν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Καρκασόν στο Καέν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Καρκασόν Καέν με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Καρκασόν - Καέν είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Καρκασόν Καέν

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Καρκασόν και Καέν είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Καέν με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Καρκασόν είτε στο Καέν.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Καρκασόν στο Καέν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Καρκασόν Καέν

Πόλη αναχώρησης
Καρκασόν
Γαλλία
Λανγκεντόκ-Ρουσιγιόν
Πόλη προορισμού
Καέν
Γαλλία
Normandy
Απόσταση
696 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Καρκασόν Καέν
Αναζήτηση διαμονής στο Καέν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Καρκασόν στο Καέν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Καρκασόν στο Καέν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Καρκασόν και Καέν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, Isilines, Blablabus, FlixBus ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Καρκασόν και Καέν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Καρκασόν και Καέν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Καρκασόν στο Καέν;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Καρκασόν στο Καέν είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Καρκασόν προς το Καέν μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Καρκασόν στο Καέν;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Καρκασόν και Καέν είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Καρκασόν-Καέν μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Καρκασόν στο Καέν;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Καρκασόν προς το Καέν είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Καρκασόν-Καέν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Καρκασόν; Πού θα φτάσω στο Καέν;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Καρκασόν

Carcassonne
Χάρτης
Carcassonne
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Καρκασόν

Carcassonne
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Καέν

Caen
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Καέν

Caen
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Καρκασόν Καέν
Αναζήτηση διαμονής στο Καέν

Λεωφορείο Καρκασόν Καέν

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Καρκασόν και Καέν είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Καρκασόν από Καέν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Καέν, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Καρκασόν-Καέν. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Καρκασόν Καέν

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Καρκασόν Καέν

Τρένα Καρκασόν Καέν

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Καρκασόν και Καέν, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Καρκασόν προς το Καέν τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Καρκασόν στο Καέν. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Καρκασόν και Καέν.

Εταιρείες τρένων από Καρκασόν προς Καέν

SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Καρκασόν Καέν

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Καρκασόν Καέν

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Καρκασόν στο Καέν εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Καρκασόν προς Καέν, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Καρκασόν και Καέν, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Καρκασόν Καέν

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Καρκασόν Καέν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης