Κίμωλος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λισσαβώνα
Λισσαβώνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κίμωλος στο Λισσαβώνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κίμωλος από το Λισσαβώνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κίμωλος στο Λισσαβώνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κίμωλος και Λισσαβώνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Aegean Airlines, TAP Portugal, Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κίμωλος και Λισσαβώνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κίμωλος - Λισσαβώνα.

Για το ταξίδι σας από το Κίμωλος στο Λισσαβώνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κίμωλος Λισσαβώνα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κίμωλος και Λισσαβώνα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Κίμωλος Λισσαβώνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κίμωλος με το Λισσαβώνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λισσαβώνα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κίμωλος στο Λισσαβώνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κίμωλος Λισσαβώνα

Πόλη αναχώρησης
Κίμωλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Πόλη προορισμού
Λισσαβώνα
Πορτογαλία
Απόσταση
2955 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κίμωλος Λισσαβώνα
Αναζήτηση διαμονής στο Λισσαβώνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κίμωλος στο Λισσαβώνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κίμωλος στο Λισσαβώνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κίμωλος και Λισσαβώνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Aegean Airlines, TAP Portugal, Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κίμωλος και Λισσαβώνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κίμωλος και Λισσαβώνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κίμωλος στο Λισσαβώνα;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κίμωλος και Λισσαβώνα αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Κίμωλος και Λισσαβώνα μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Λισσαβώνα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κίμωλος προς το Λισσαβώνα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κίμωλος και Λισσαβώνα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2955 km μεταξύ Κίμωλος και Λισσαβώνα.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κίμωλος προς το Λισσαβώνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Κίμωλος; Πού θα φτάσω στο Λισσαβώνα;

Λιμένες αναχώρησης στο Κίμωλος

Kimolos
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λισσαβώνα

Lisboa Humberto Delgado
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κίμωλος Λισσαβώνα
Αναζήτηση διαμονής στο Λισσαβώνα

Πλοία Κίμωλος Λισσαβώνα

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Κίμωλος προς το Λισσαβώνα, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κίμωλος και Λισσαβώνα. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κίμωλος και Λισσαβώνα προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Κίμωλος Λισσαβώνα

Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines
Sea Jets
Sea Jets
Zante Ferries
Zante Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κίμωλος Λισσαβώνα

Πτήσεις Κίμωλος Λισσαβώνα

Αεροπορικές εταιρείες Κίμωλος Λισσαβώνα

Aegean Airlines
Aegean Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Αναζήτηση για πτήσεις Κίμωλος Λισσαβώνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης