Προτεινόμενη διαδρομή
Κάουνας
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ελσίνκι με λεωφορείο, αεροπορικά
Ελσίνκι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κάουνας
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Ρίγα
Ρίγα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο, λεωφορείο για Ελσίνκι
Ελσίνκι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κάουνας στο Ελσίνκι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κάουνας από το Ελσίνκι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κάουνας στο Ελσίνκι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κάουνας και Ελσίνκι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Air Baltic, Tallink ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κάουνας και Ελσίνκι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κάουνας - Ελσίνκι.

Για το ταξίδι σας από το Κάουνας στο Ελσίνκι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κάουνας Ελσίνκι με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κάουνας και Ελσίνκι είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Κάουνας προς Ελσίνκι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κάουνας στο Ελσίνκι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Κάουνας Ελσίνκι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κάουνας με το Ελσίνκι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ελσίνκι σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κάουνας στο Ελσίνκι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κάουνας Ελσίνκι

Πόλη αναχώρησης
Κάουνας
Λιθουανία
Πόλη προορισμού
Ελσίνκι
Φινλανδία
Απόσταση
589 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάουνας Ελσίνκι
Αναζήτηση διαμονής στο Ελσίνκι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάουνας στο Ελσίνκι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάουνας στο Ελσίνκι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κάουνας και Ελσίνκι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Air Baltic, Tallink ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κάουνας και Ελσίνκι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κάουνας και Ελσίνκι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κάουνας προς το Ελσίνκι;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κάουνας προς το Ελσίνκι, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κάουνας Ελσίνκι έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κάουνας στο Ελσίνκι;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κάουνας και Ελσίνκι αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Κάουνας και Ελσίνκι μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ελσίνκι.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κάουνας στο Ελσίνκι;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κάουνας και Ελσίνκι είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κάουνας προς το Ελσίνκι είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ελσίνκι για να καλύψουν την απόσταση των 589 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κάουνας; Πού θα φτάσω στο Ελσίνκι;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κάουνας

Kaunas
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κάουνας

Kaunas
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ελσίνκι

Helsinki Katajanokan Terminal
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ελσίνκι

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Χάρτης
Helsinki Terminal 2
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ελσίνκι

Helsinki-Vantaa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάουνας Ελσίνκι
Αναζήτηση διαμονής στο Ελσίνκι

Πλοία Κάουνας Ελσίνκι

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Κάουνας προς το Ελσίνκι, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Κάουνας και Ελσίνκι. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κάουνας και Ελσίνκι και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ελσίνκι με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Κάουνας προς το Ελσίνκι, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Κάουνας και Ελσίνκι και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Κάουνας Ελσίνκι

Tallink
Tallink
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κάουνας Ελσίνκι

Λεωφορείο Κάουνας Ελσίνκι

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κάουνας-Ελσίνκι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κάουνας προς Ελσίνκι στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κάουνας και Ελσίνκι προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κάουνας και Ελσίνκι συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ελσίνκι για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Κάουνας Ελσίνκι

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κάουνας Ελσίνκι

Πτήσεις Κάουνας Ελσίνκι

Αεροπορικές εταιρείες Κάουνας Ελσίνκι

Air Baltic
Air Baltic
Αναζήτηση για πτήσεις Κάουνας Ελσίνκι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης