Προτεινόμενη διαδρομή
Κάντιθ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κοΐμπρα με λεωφορείο, Carpooling
Κοΐμπρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κάντιθ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Salamanca
Salamanca
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Κοΐμπρα
Κοΐμπρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κάντιθ στο Κοΐμπρα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κάντιθ από το Κοΐμπρα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κάντιθ στο Κοΐμπρα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κάντιθ και Κοΐμπρα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (ALSA, Blablabus, FlixBus, Blablacar ή Comboios de Portugal CP), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κάντιθ και Κοΐμπρα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κάντιθ - Κοΐμπρα.

Για το ταξίδι σας από το Κάντιθ στο Κοΐμπρα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κάντιθ προς Κοΐμπρα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κάντιθ στο Κοΐμπρα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κάντιθ Κοΐμπρα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κάντιθ - Κοΐμπρα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κάντιθ Κοΐμπρα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κάντιθ και Κοΐμπρα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κοΐμπρα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κάντιθ είτε στο Κοΐμπρα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κάντιθ στο Κοΐμπρα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κάντιθ Κοΐμπρα

Πόλη αναχώρησης
Κάντιθ
Ισπανία
Ανδαλουσία
Πόλη προορισμού
Κοΐμπρα
Πορτογαλία
Απόσταση
450 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάντιθ Κοΐμπρα
Αναζήτηση διαμονής στο Κοΐμπρα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάντιθ στο Κοΐμπρα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάντιθ στο Κοΐμπρα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κάντιθ και Κοΐμπρα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η ALSA, Blablabus, FlixBus, Blablacar ή Comboios de Portugal CP, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κάντιθ και Κοΐμπρα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κάντιθ και Κοΐμπρα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κάντιθ στο Κοΐμπρα;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κάντιθ και Κοΐμπρα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κάντιθ - Κοΐμπρα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κάντιθ στο Κοΐμπρα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κάντιθ και Κοΐμπρα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κάντιθ προς το Κοΐμπρα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κοΐμπρα για να καλύψουν την απόσταση των 450 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κάντιθ στο Κοΐμπρα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Κάντιθ προς το Κοΐμπρα.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Κάντιθ στο Κοΐμπρα.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κάντιθ; Πού θα φτάσω στο Κοΐμπρα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κάντιθ

Cadiz
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κοΐμπρα

Coimbra
Χάρτης
Coimbra - Ferno de Magalhães
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κοΐμπρα

Coimbra-B
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάντιθ Κοΐμπρα
Αναζήτηση διαμονής στο Κοΐμπρα

Λεωφορείο Κάντιθ Κοΐμπρα

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Κάντιθ-Κοΐμπρα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κάντιθ και Κοΐμπρα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κοΐμπρα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κάντιθ από Κοΐμπρα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Κοΐμπρα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Κάντιθ Κοΐμπρα

ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κάντιθ Κοΐμπρα

Τρένα Κάντιθ Κοΐμπρα

Τα τρένα μεταξύ Κάντιθ και Κοΐμπρα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κάντιθ στο Κοΐμπρα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κοΐμπρα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κάντιθ προς το Κοΐμπρα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Κάντιθ προς Κοΐμπρα

Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κάντιθ Κοΐμπρα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κάντιθ Κοΐμπρα

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Κάντιθ Κοΐμπρα για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Κάντιθ και Κοΐμπρα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Κάντιθ προς το Κοΐμπρα εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κάντιθ Κοΐμπρα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κάντιθ Κοΐμπρα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης