Κάλυμνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λέρος
Λέρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αμοργός
Αμοργός
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κάλυμνος στο Αμοργός;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κάλυμνος από το Αμοργός και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κάλυμνος στο Αμοργός, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κάλυμνος και Αμοργός, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κάλυμνος και Αμοργός, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κάλυμνος - Αμοργός.

Για το ταξίδι σας από το Κάλυμνος στο Αμοργός, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κάλυμνος Αμοργός με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κάλυμνος και Αμοργός είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κάλυμνος στο Αμοργός για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κάλυμνος Αμοργός

Πόλη αναχώρησης
Κάλυμνος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Πόλη προορισμού
Αμοργός
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
97 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάλυμνος Αμοργός
Αναζήτηση διαμονής στο Αμοργός
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάλυμνος στο Αμοργός με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάλυμνος στο Αμοργός με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κάλυμνος και Αμοργός που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κάλυμνος και Αμοργός με ήσυχο μυαλό!

Από πού να ξεκινήσετε στο Κάλυμνος; Πού θα φτάσω στο Αμοργός;

Λιμένες αναχώρησης στο Κάλυμνος

Kalymnos
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Αμοργός

Katapola
Χάρτης
Aegiali
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάλυμνος Αμοργός
Αναζήτηση διαμονής στο Αμοργός

Πλοία Κάλυμνος Αμοργός

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Κάλυμνος και Αμοργός. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κάλυμνος και Αμοργός και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Αμοργός με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Κάλυμνος προς το Αμοργός, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κάλυμνος και Αμοργός προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Κάλυμνος Αμοργός

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κάλυμνος Αμοργός

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης