Προτεινόμενη διαδρομή
Κάλιαρι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Τεργέστη
Τεργέστη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Γκρατς
Γκρατς
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κάλιαρι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Γκρατς
Γκρατς
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κάλιαρι στο Γκρατς;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κάλιαρι από το Γκρατς και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κάλιαρι στο Γκρατς, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κάλιαρι και Γκρατς, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellö, FlixBus, Volotea, Ryanair ή Meridiana), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κάλιαρι και Γκρατς, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κάλιαρι - Γκρατς.

Για το ταξίδι σας από το Κάλιαρι στο Γκρατς, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κάλιαρι προς Γκρατς

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κάλιαρι στο Γκρατς, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Κάλιαρι Γκρατς

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κάλιαρι με το Γκρατς, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Γκρατς σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κάλιαρι στο Γκρατς για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κάλιαρι Γκρατς

Πόλη αναχώρησης
Κάλιαρι
Ιταλία
Σαρδηνία
Πόλη προορισμού
Γκρατς
Αυστρία
Στυρία
Απόσταση
1012 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάλιαρι Γκρατς
Αναζήτηση διαμονής στο Γκρατς
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάλιαρι στο Γκρατς με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάλιαρι στο Γκρατς με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κάλιαρι και Γκρατς που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellö, FlixBus, Volotea, Ryanair ή Meridiana, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κάλιαρι και Γκρατς με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κάλιαρι και Γκρατς

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κάλιαρι προς το Γκρατς;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κάλιαρι προς το Γκρατς, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κάλιαρι προς το Γκρατς μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κάλιαρι στο Γκρατς;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κάλιαρι προς το Γκρατς είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Γκρατς (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κάλιαρι προς το Γκρατς είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Γκρατς για να καλύψουν την απόσταση των 1012 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κάλιαρι; Πού θα φτάσω στο Γκρατς;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κάλιαρι

Elmas
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Γκρατς

Graz Hauptbahnhof
Χάρτης
Graz Puntigam
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάλιαρι Γκρατς
Αναζήτηση διαμονής στο Γκρατς

Λεωφορείο Κάλιαρι Γκρατς

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κάλιαρι-Γκρατς, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κάλιαρι-Γκρατς ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κάλιαρι προς Γκρατς στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κάλιαρι και Γκρατς είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Κάλιαρι Γκρατς

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κάλιαρι Γκρατς

Πτήσεις Κάλιαρι Γκρατς

Αεροπορικές εταιρείες Κάλιαρι Γκρατς

Volotea
Volotea
Ryanair
Ryanair
Meridiana
Meridiana
Αναζήτηση για πτήσεις Κάλιαρι Γκρατς

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης