Προτεινόμενη διαδρομή
Ιρούν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βαρκελώνη με τρένο, Carpooling
Βαρκελώνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ιρούν
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Σαν Σεμπαστιάν
Σαν Σεμπαστιάν
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Δείτε τιμές
Ιρούν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Τουλούζη
Τουλούζη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, τρένο, Carpooling για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ιρούν στο Βαρκελώνη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ιρούν από το Βαρκελώνη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ιρούν στο Βαρκελώνη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ιρούν και Βαρκελώνη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, SNCF, Comboios de Portugal CP, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ιρούν και Βαρκελώνη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ιρούν - Βαρκελώνη.

Για το ταξίδι σας από το Ιρούν στο Βαρκελώνη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ιρούν προς Βαρκελώνη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ιρούν στο Βαρκελώνη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ιρούν Βαρκελώνη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ιρούν - Βαρκελώνη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ιρούν Βαρκελώνη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ιρούν με το Βαρκελώνη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βαρκελώνη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ιρούν Βαρκελώνη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ιρούν και Βαρκελώνη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βαρκελώνη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ιρούν είτε στο Βαρκελώνη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ιρούν στο Βαρκελώνη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ιρούν Βαρκελώνη

Πόλη αναχώρησης
Ιρούν
Ισπανία
Πόλη προορισμού
Βαρκελώνη
Ισπανία
Καταλονία
Απόσταση
391 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Ιρούν Βαρκελώνη
Αναζήτηση διαμονής στο Βαρκελώνη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ιρούν στο Βαρκελώνη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ιρούν στο Βαρκελώνη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ιρούν και Βαρκελώνη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, SNCF, Comboios de Portugal CP, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ιρούν και Βαρκελώνη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ιρούν και Βαρκελώνη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ιρούν στο Βαρκελώνη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ιρούν και Βαρκελώνη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ιρούν-Βαρκελώνη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ιρούν προς το Βαρκελώνη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ιρούν και Βαρκελώνη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 391 km μεταξύ Ιρούν και Βαρκελώνη.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βαρκελώνη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ιρούν νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ιρούν στο Βαρκελώνη;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ιρούν και Βαρκελώνη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ιρούν-Βαρκελώνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ιρούν στο Βαρκελώνη;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Ιρούν στο Βαρκελώνη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ιρούν προς το Βαρκελώνη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ιρούν; Πού θα φτάσω στο Βαρκελώνη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ιρούν

Irun
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ιρούν

Irun
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βαρκελώνη

Barcelone Norte
Χάρτης
Barcelone Sants
Χάρτης
Barcelona Puerto Maritimo
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βαρκελώνη

Barcelona-Sants
Χάρτης
Barcelona-Estacio De França
Χάρτης
Barcelona-Clot-Arago
Χάρτης
Barcelona-Sant Andreu Comtal
Χάρτης
Barcelona-Paseo de Gracia
Χάρτης
Barcelona-Arco de Triunfo
Χάρτης
Barcelona-Plaza de Cataluña
Χάρτης
Barcelona-San Andrés Arenal
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βαρκελώνη

Barcelona-El Prat
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ιρούν Βαρκελώνη
Αναζήτηση διαμονής στο Βαρκελώνη

Λεωφορείο Ιρούν Βαρκελώνη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ιρούν-Βαρκελώνη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ιρούν προς Βαρκελώνη στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ιρούν και Βαρκελώνη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ιρούν-Βαρκελώνη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Ιρούν Βαρκελώνη

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ιρούν Βαρκελώνη

Τρένα Ιρούν Βαρκελώνη

Τα τρένα μεταξύ Ιρούν και Βαρκελώνη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ιρούν προς το Βαρκελώνη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ιρούν προς το Βαρκελώνη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Ιρούν προς Βαρκελώνη

Renfe
Renfe
SNCF
SNCF
Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ιρούν Βαρκελώνη

Πτήσεις Ιρούν Βαρκελώνη

Αεροπορικές εταιρείες Ιρούν Βαρκελώνη

Pegasus
Pegasus
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Ιρούν Βαρκελώνη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ιρούν Βαρκελώνη

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ιρούν στο Βαρκελώνη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ιρούν προς Βαρκελώνη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ιρούν και Βαρκελώνη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ιρούν Βαρκελώνη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ιρούν Βαρκελώνη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης