Ιάσιο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βουκουρέστι με αεροπορικά, τρένο, Carpooling
Βουκουρέστι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ιάσιο στο Βουκουρέστι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ιάσιο από το Βουκουρέστι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ιάσιο στο Βουκουρέστι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ιάσιο και Βουκουρέστι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Blue Air, Tarom, CFR Călători ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ιάσιο και Βουκουρέστι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ιάσιο - Βουκουρέστι.

Για το ταξίδι σας από το Ιάσιο στο Βουκουρέστι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ιάσιο Βουκουρέστι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ιάσιο - Βουκουρέστι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ιάσιο Βουκουρέστι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ιάσιο με το Βουκουρέστι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βουκουρέστι σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ιάσιο Βουκουρέστι

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ιάσιο και Βουκουρέστι είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βουκουρέστι με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ιάσιο είτε στο Βουκουρέστι.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ιάσιο στο Βουκουρέστι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ιάσιο Βουκουρέστι

Πόλη αναχώρησης
Ιάσιο
Ρουμανία
Πόλη προορισμού
Βουκουρέστι
Ρουμανία
Απόσταση
324 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά, τρένο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Ιάσιο Βουκουρέστι
Αναζήτηση διαμονής στο Βουκουρέστι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ιάσιο στο Βουκουρέστι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ιάσιο στο Βουκουρέστι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ιάσιο και Βουκουρέστι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Blue Air, Tarom, CFR Călători ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ιάσιο και Βουκουρέστι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ιάσιο και Βουκουρέστι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ιάσιο στο Βουκουρέστι;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Ιάσιο και Βουκουρέστι είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Ιάσιο στο Βουκουρέστι είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Ιάσιο Βουκουρέστι. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ιάσιο προς το Βουκουρέστι μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ιάσιο στο Βουκουρέστι;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ιάσιο ή του Βουκουρέστι βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ιάσιο και Βουκουρέστι προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ιάσιο-Βουκουρέστι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ιάσιο - Βουκουρέστι μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ιάσιο προς το Βουκουρέστι;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ιάσιο και Βουκουρέστι είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 324 km μεταξύ Ιάσιο και Βουκουρέστι.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ιάσιο προς το Βουκουρέστι, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ιάσιο Βουκουρέστι έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ιάσιο προς το Βουκουρέστι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Ιάσιο; Πού θα φτάσω στο Βουκουρέστι;

Σταθμοί αναχώρησης στο Ιάσιο

Iaşi
Χάρτης
Nicolina
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ιάσιο

Iasi
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βουκουρέστι

Bucureşti Nord Gr.A
Χάρτης
Carpaţi h.(900)
Χάρτης
Bucureşti Basarab h.
Χάρτης
Bucureşti Nord Gr.B
Χάρτης
Depoul Buc.Triaj h. (IIIK)
Χάρτης
Pajura Hm. (IIIK)
Χάρτης
Bucureşti Triaj hc.
Χάρτης
Bucureşti Băneasa
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βουκουρέστι

Otopeni International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ιάσιο Βουκουρέστι
Αναζήτηση διαμονής στο Βουκουρέστι

Τρένα Ιάσιο Βουκουρέστι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ιάσιο στο Βουκουρέστι εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βουκουρέστι είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ιάσιο προς το Βουκουρέστι τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ιάσιο προς το Βουκουρέστι. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ιάσιο και Βουκουρέστι, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Ιάσιο προς Βουκουρέστι

CFR Călători
CFR Călători
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ιάσιο Βουκουρέστι

Πτήσεις Ιάσιο Βουκουρέστι

Αεροπορικές εταιρείες Ιάσιο Βουκουρέστι

Blue Air
Blue Air
Tarom
Tarom
Αναζήτηση για πτήσεις Ιάσιο Βουκουρέστι

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ιάσιο Βουκουρέστι

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ιάσιο στο Βουκουρέστι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ιάσιο προς Βουκουρέστι, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ιάσιο και Βουκουρέστι, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Ιάσιο και Βουκουρέστι εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Ιάσιο Βουκουρέστι για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ιάσιο Βουκουρέστι

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ιάσιο Βουκουρέστι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης