Προτεινόμενη διαδρομή
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βιέννη
Βιέννη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μπρνο
Μπρνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βαρσοβία
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Μπρνο
Μπρνο
Δείτε τιμές
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μπρνο
Μπρνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Θεσσαλονίκη στο Μπρνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Θεσσαλονίκη από το Μπρνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Θεσσαλονίκη στο Μπρνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπρνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellö, FlixBus, LEO Express, Easyjet ή Aegean Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπρνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Θεσσαλονίκη - Μπρνο.

Για το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Μπρνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Μπρνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Θεσσαλονίκη στο Μπρνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Θεσσαλονίκη Μπρνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Θεσσαλονίκη με το Μπρνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπρνο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Θεσσαλονίκη στο Μπρνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Θεσσαλονίκη Μπρνο

Πόλη αναχώρησης
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Κεντρική Μακεδονία
Πόλη προορισμού
Μπρνο
Τσεχική Δημοκρατία
Απόσταση
1073 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Θεσσαλονίκη Μπρνο
Αναζήτηση διαμονής στο Μπρνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Μπρνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Μπρνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπρνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellö, FlixBus, LEO Express, Easyjet ή Aegean Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπρνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπρνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Θεσσαλονίκη στο Μπρνο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπρνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Θεσσαλονίκη προς το Μπρνο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπρνο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Θεσσαλονίκη-Μπρνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Θεσσαλονίκη προς το Μπρνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπρνο για να καλύψουν την απόσταση των 1073 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Θεσσαλονίκη προς το Μπρνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπρνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1073 km μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπρνο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Θεσσαλονίκη προς το Μπρνο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μπρνο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Θεσσαλονίκη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Θεσσαλονίκη προς το Μπρνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Θεσσαλονίκη; Πού θα φτάσω στο Μπρνο;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Θεσσαλονίκη

Makedonia
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπρνο

Brno
Χάρτης
Brno Hotel Grand
Χάρτης
Brno Zvonařka
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Θεσσαλονίκη Μπρνο
Αναζήτηση διαμονής στο Μπρνο

Λεωφορείο Θεσσαλονίκη Μπρνο

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Θεσσαλονίκη-Μπρνο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπρνο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Μπρνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Θεσσαλονίκη προς Μπρνο στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Θεσσαλονίκη-Μπρνο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Θεσσαλονίκη Μπρνο

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Θεσσαλονίκη Μπρνο

Πτήσεις Θεσσαλονίκη Μπρνο

Αεροπορικές εταιρείες Θεσσαλονίκη Μπρνο

Easyjet
Easyjet
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Ellinair
Ellinair
Ryanair
Ryanair
Niki Airlines
Niki Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Θεσσαλονίκη Μπρνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης