Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Φολέγανδρος
Φολέγανδρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ηράκλειο στο Φολέγανδρος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ηράκλειο από το Φολέγανδρος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ηράκλειο στο Φολέγανδρος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Φολέγανδρος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Aegean Airlines, Olympic Air, ANEK Lines, LANE Sea Line ή Sea Jets), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Φολέγανδρος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ηράκλειο - Φολέγανδρος.

Για το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Φολέγανδρος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ηράκλειο Φολέγανδρος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ηράκλειο και Φολέγανδρος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Ηράκλειο Φολέγανδρος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ηράκλειο με το Φολέγανδρος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Φολέγανδρος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ηράκλειο στο Φολέγανδρος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ηράκλειο Φολέγανδρος

Πόλη αναχώρησης
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Πόλη προορισμού
Φολέγανδρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
146 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ηράκλειο Φολέγανδρος
Αναζήτηση διαμονής στο Φολέγανδρος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Φολέγανδρος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Φολέγανδρος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ηράκλειο και Φολέγανδρος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Aegean Airlines, Olympic Air, ANEK Lines, LANE Sea Line ή Sea Jets, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ηράκλειο και Φολέγανδρος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ηράκλειο και Φολέγανδρος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ηράκλειο στο Φολέγανδρος;
Άνεση Το πλοίο Ηράκλειο-Φολέγανδρος προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Φολέγανδρος από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Ηράκλειο και Φολέγανδρος μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Φολέγανδρος.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ηράκλειο προς το Φολέγανδρος;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ηράκλειο και Φολέγανδρος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 146 km μεταξύ Ηράκλειο και Φολέγανδρος.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ηράκλειο προς το Φολέγανδρος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Ηράκλειο; Πού θα φτάσω στο Φολέγανδρος;

Λιμένες αναχώρησης στο Ηράκλειο

Heraklion
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ηράκλειο

N. Kazantzakis
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Φολέγανδρος

Folegandros
Χάρτης
Folegandros
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ηράκλειο Φολέγανδρος
Αναζήτηση διαμονής στο Φολέγανδρος

Πλοία Ηράκλειο Φολέγανδρος

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Φολέγανδρος. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ηράκλειο και Φολέγανδρος και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Φολέγανδρος με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ηράκλειο για το Φολέγανδρος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο - Φολέγανδρος στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Ηράκλειο προς το Φολέγανδρος, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Ηράκλειο Φολέγανδρος

ANEK Lines
ANEK Lines
LANE Sea Line
LANE Sea Line
Sea Jets
Sea Jets
Zante Ferries
Zante Ferries
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Minoan Lines
Minoan Lines
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο Φολέγανδρος

Πτήσεις Ηράκλειο Φολέγανδρος

Αεροπορικές εταιρείες Ηράκλειο Φολέγανδρος

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Αναζήτηση για πτήσεις Ηράκλειο Φολέγανδρος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης