Προτεινόμενη διαδρομή
Ηγουμενίτσα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ταλίν
Ταλίν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ηγουμενίτσα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βαρσοβία
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Ταλίν
Ταλίν
Δείτε τιμές
Ηγουμενίτσα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ταλίν
Ταλίν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ηγουμενίτσα στο Ταλίν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ηγουμενίτσα από το Ταλίν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ηγουμενίτσα στο Ταλίν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ηγουμενίτσα και Ταλίν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (ÖBB, FlixBus, Hellö, Wizzair ή Ryanair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ηγουμενίτσα και Ταλίν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ηγουμενίτσα - Ταλίν.

Για το ταξίδι σας από το Ηγουμενίτσα στο Ταλίν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ηγουμενίτσα Ταλίν με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ηγουμενίτσα και Ταλίν είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ηγουμενίτσα προς Ταλίν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ηγουμενίτσα στο Ταλίν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ηγουμενίτσα Ταλίν με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ηγουμενίτσα - Ταλίν είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ηγουμενίτσα Ταλίν

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ηγουμενίτσα με το Ταλίν, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ταλίν σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ηγουμενίτσα στο Ταλίν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ηγουμενίτσα Ταλίν

Πόλη αναχώρησης
Ηγουμενίτσα
Ελλάδα
Ήπειρος
Πόλη προορισμού
Ταλίν
Εσθονία
Απόσταση
2239 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ηγουμενίτσα Ταλίν
Αναζήτηση διαμονής στο Ταλίν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ηγουμενίτσα στο Ταλίν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ηγουμενίτσα στο Ταλίν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ηγουμενίτσα και Ταλίν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η ÖBB, FlixBus, Hellö, Wizzair ή Ryanair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ηγουμενίτσα και Ταλίν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ηγουμενίτσα και Ταλίν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ηγουμενίτσα στο Ταλίν;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Ηγουμενίτσα και Ταλίν προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ηγουμενίτσα ή του Ταλίν βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ηγουμενίτσα-Ταλίν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ηγουμενίτσα - Ταλίν μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ηγουμενίτσα στο Ταλίν;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ηγουμενίτσα και Ταλίν αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Ηγουμενίτσα-Ταλίν προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ταλίν από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ηγουμενίτσα και Ταλίν μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ταλίν.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Ηγουμενίτσα και Ταλίν μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ταλίν.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ηγουμενίτσα στο Ταλίν;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ηγουμενίτσα προς το Ταλίν είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ταλίν (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ηγουμενίτσα και Ταλίν, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ηγουμενίτσα-Ταλίν μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ηγουμενίτσα προς το Ταλίν είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ταλίν για να καλύψουν την απόσταση των 2239 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ηγουμενίτσα προς το Ταλίν;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ηγουμενίτσα και Ταλίν είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2239 km μεταξύ Ηγουμενίτσα και Ταλίν.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ηγουμενίτσα προς το Ταλίν, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ηγουμενίτσα προς το Ταλίν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ταλίν πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ηγουμενίτσα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ηγουμενίτσα; Πού θα φτάσω στο Ταλίν;

Λιμένες αναχώρησης στο Ηγουμενίτσα

Igoumenitsa
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ταλίν

Tallinn
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ταλίν

Ulemiste
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ηγουμενίτσα Ταλίν
Αναζήτηση διαμονής στο Ταλίν

Πλοία Ηγουμενίτσα Ταλίν

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ηγουμενίτσα και Ταλίν προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Ηγουμενίτσα προς το Ταλίν, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Ηγουμενίτσα προς Ταλίν ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ηγουμενίτσα προς το Ταλίν, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ηγουμενίτσα και Ταλίν και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Ηγουμενίτσα Ταλίν

ANEK Lines
ANEK Lines
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines
Kerkyra Lines
Kerkyra Lines
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα Ταλίν

Λεωφορείο Ηγουμενίτσα Ταλίν

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ηγουμενίτσα και Ταλίν συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ταλίν για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ηγουμενίτσα και Ταλίν είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ηγουμενίτσα από Ταλίν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ταλίν, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ηγουμενίτσα-Ταλίν, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Ηγουμενίτσα Ταλίν

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ηγουμενίτσα Ταλίν

Τρένα Ηγουμενίτσα Ταλίν

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ηγουμενίτσα στο Ταλίν εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ταλίν είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ηγουμενίτσα προς το Ταλίν τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ηγουμενίτσα στο Ταλίν. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ηγουμενίτσα και Ταλίν.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Ηγουμενίτσα προς το Ταλίν, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Ηγουμενίτσα προς Ταλίν

ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ηγουμενίτσα Ταλίν

Πτήσεις Ηγουμενίτσα Ταλίν

Αεροπορικές εταιρείες Ηγουμενίτσα Ταλίν

Wizzair
Wizzair
Ryanair
Ryanair
Czech Airlines
Czech Airlines
Easyjet
Easyjet
Volotea
Volotea
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Air Baltic
Air Baltic
Αναζήτηση για πτήσεις Ηγουμενίτσα Ταλίν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης