Ηγουμενίτσα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μονπελιέ
Μονπελιέ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ηγουμενίτσα στο Μονπελιέ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ηγουμενίτσα από το Μονπελιέ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ηγουμενίτσα στο Μονπελιέ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μονπελιέ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Blablabus, FlixBus, ANEK Lines, Superfast Ferries ή Minoan Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μονπελιέ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ηγουμενίτσα - Μονπελιέ.

Για το ταξίδι σας από το Ηγουμενίτσα στο Μονπελιέ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ηγουμενίτσα Μονπελιέ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μονπελιέ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ηγουμενίτσα προς Μονπελιέ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ηγουμενίτσα στο Μονπελιέ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ηγουμενίτσα στο Μονπελιέ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ηγουμενίτσα Μονπελιέ

Πόλη αναχώρησης
Ηγουμενίτσα
Ελλάδα
Ήπειρος
Πόλη προορισμού
Μονπελιέ
Γαλλία
Λανγκεντόκ-Ρουσιγιόν
Απόσταση
1435 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ηγουμενίτσα Μονπελιέ
Αναζήτηση διαμονής στο Μονπελιέ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ηγουμενίτσα στο Μονπελιέ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ηγουμενίτσα στο Μονπελιέ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μονπελιέ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Blablabus, FlixBus, ANEK Lines, Superfast Ferries ή Minoan Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μονπελιέ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μονπελιέ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ηγουμενίτσα στο Μονπελιέ;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Άνεση Το πλοίο Ηγουμενίτσα-Μονπελιέ προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Μονπελιέ από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μονπελιέ μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μονπελιέ μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Μονπελιέ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ηγουμενίτσα στο Μονπελιέ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μονπελιέ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ηγουμενίτσα προς το Μονπελιέ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μονπελιέ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Ηγουμενίτσα-Μονπελιέ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ηγουμενίτσα προς το Μονπελιέ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μονπελιέ για να καλύψουν την απόσταση των 1435 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ηγουμενίτσα; Πού θα φτάσω στο Μονπελιέ;

Λιμένες αναχώρησης στο Ηγουμενίτσα

Igoumenitsa
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μονπελιέ

Montpellier Les Sabines
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ηγουμενίτσα Μονπελιέ
Αναζήτηση διαμονής στο Μονπελιέ

Πλοία Ηγουμενίτσα Μονπελιέ

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μονπελιέ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μονπελιέ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Μονπελιέ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Ηγουμενίτσα προς το Μονπελιέ, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ηγουμενίτσα προς το Μονπελιέ, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μονπελιέ και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μονπελιέ. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Εταιρείες πλοίων Ηγουμενίτσα Μονπελιέ

ANEK Lines
ANEK Lines
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα Μονπελιέ

Λεωφορείο Ηγουμενίτσα Μονπελιέ

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα-Μονπελιέ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ηγουμενίτσα προς Μονπελιέ στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μονπελιέ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ηγουμενίτσα από Μονπελιέ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μονπελιέ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ηγουμενίτσα-Μονπελιέ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Ηγουμενίτσα Μονπελιέ

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ηγουμενίτσα Μονπελιέ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης